reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
ja tez gotuje miesko osobno i dodaje do warzyw bez wywaru. Mieso mam poporcjowane w zamrażalniku, surowe i gotoje dopiero przed podaniem, łacze juz ugotowane miesko z warzywami i miksuje. Jako 'zageszczacz' kasza manna, ryż, kaszka kus kus, a ostatnio dałam makaron. Obiadek mam zawsze na 3 dni. Stoi w garnku w lodówce, a popdgrzewam tylko tyle ile mi potrzeba na dany posiłek
agatkaT
Fanka BB :)
Byłam dziś z Antosiem u lekarza, na wizycie kontrolnej...
I pokazałam Pani Dr plamki na rączkach, które wczoraj zauważyłam. Myślałam że to uczulenie na antybiotyk.
Diagnoza: ŁUSZCZYCA! Tak podejrzewa Pani Dr, dała mi receptę na robioną maść... I kazała obserwować!
Jestem załamana, siedzę i beczę...
To wszystko moja wina!!! Ja mam Łojotokowe Zapalenie Skóry... Więc Antoś odziedziczył to po mnie...
Biedny...
Nie wiem co mam ze sobą zrobić.... :---(
Czy któraś z Was się z tym zmaga u swojego dziecka lub u siebie?
Myślicie że powinnam umówić Nas do dermatologa?!
I pokazałam Pani Dr plamki na rączkach, które wczoraj zauważyłam. Myślałam że to uczulenie na antybiotyk.
Diagnoza: ŁUSZCZYCA! Tak podejrzewa Pani Dr, dała mi receptę na robioną maść... I kazała obserwować!
Jestem załamana, siedzę i beczę...
To wszystko moja wina!!! Ja mam Łojotokowe Zapalenie Skóry... Więc Antoś odziedziczył to po mnie...
Biedny...
Nie wiem co mam ze sobą zrobić.... :---(
Czy któraś z Was się z tym zmaga u swojego dziecka lub u siebie?
Myślicie że powinnam umówić Nas do dermatologa?!
Agatka, w żadnym wypadku nie możesz twierdzić, że to Twoja wina! Równie dobrze mogłabyś obwiniać któreś ze swoich rodziców, dziadków i tak o pokolenie wstecz... a to bez sensu, nieprawdaż? Z łuszczycą da się żyć. Ale piszesz, że to dopiero podejrzenie. Ja bym poszła do dermatologa. 3mam kciuki za Was!
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Agatkaj a bym poszła do dermatologa. 3mam kciuki za Was!
Agata popieram zołze w 100 % przestań się obwiniać i lepiej umów się do dermatologa niech zbada i powie czy to naprawdę łuszczyca,
&&&&&&&
agatkaT
dzięki Dziewczyny!
ale i tak jestem załamana... Dzwoniłam po dermatologach- czas oczekiwania= 3 miesiące!!!
masakra...
Chyba pójdziemy prywatnie, bo nie chce tyle czekać.
ehhh
ale i tak jestem załamana... Dzwoniłam po dermatologach- czas oczekiwania= 3 miesiące!!!
masakra...
Chyba pójdziemy prywatnie, bo nie chce tyle czekać.
ehhh
reklama
icak
agatka najlepiej idź do dermatologa z małym, podejrzenie łuszczycy niekoniecznie musi się potwierdzić, oby nie.
Mam koleżankę z łuszczycą, która zachorowała jak była mała i walczy z tym dziadostwem, ale to choroba przewlekła i leczona jedynie doraźnie :-(
Mam koleżankę z łuszczycą, która zachorowała jak była mała i walczy z tym dziadostwem, ale to choroba przewlekła i leczona jedynie doraźnie :-(
Podziel się: