reklama
traschka
Mama Marysi
misia nam olejuszka nie pomogła niestety. Stosuję od miesiąca...
Misialina
Fanka BB :)
To słyszałam też (pisałam o tym wcześniej) że jeśli ciemieniuch nawraca lub nie da się jej pozbyć trzeba udać siędo dermatologa, on wypisze recepte na specjalną maść robioną w aptece...bo nawracanie ciemieniuchy jest prawdopodobnie alergiczne
u nas tak jakos samo przeszlo... ale nie zapeszam bo lubi wracać
gorszy problem mam z kołdunkami...bo mlody ma dlugie wlosy z tylu glowy i ciagle mu sie kręcą i kołtunią...codziennie rozczesuje ale czasami az nożyczki idą w ruch :-(
gorszy problem mam z kołdunkami...bo mlody ma dlugie wlosy z tylu glowy i ciagle mu sie kręcą i kołtunią...codziennie rozczesuje ale czasami az nożyczki idą w ruch :-(
traschka
Mama Marysi
Misiu niestety wiem o tym, że nawracająca ciemieniucha może oznaczać alergię. Biorąc pod uwagę te zmiany na skórze wcale bym się nie zdziwiła gdyby tak było. Ale do lekarza pójdę dopiero w czwartek, wtedy przyjmuje inna babka która jakoś więcej rzeczy zauwaza niż ta moja.
nam z kolei olejuszka pomogła, nakładałam 30 min przed kąpaniem i ciepłą czapeczkę, potem szczotkowanie mycie też szamponem olejuszka i szczotkowanie i tyle zeszło po 4-5 dniach ale Mati miał tego trochę. Ponoć błędem jest nakładanie na noc bo wtedy tworzy sie skorupa, a wszędzie tak piszą...
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Traschka, Safii to jest ta emulsja: Emolium, emulsja, na suchą skórę głowy, 100 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
A dziewczyny czy wyczesujecie cieminiuchę szczoteczką też,bo ja tak robiłam że oprócz smarowania to szczotkowałam i zeszło szybko.
Podziel się: