Dziewczyny mam pytanie, czy któryś z Waszych maluszków ma albo się orientujecie. Mojemu szkrabowi na ramiączku wyskoczył pryszcz. jeden duży, twardy a jak się naciśnie to pod spodem zmienia barwę na białą. z czego to może być? bo potówka to nie jest na pewno.
reklama
kikis ja nie pomoge, nie wiem
powiem Wam dziewczyny , ze u nas chusta dziala jak lekarstwo... mloda nawet jak sie mocno zali i prezy to po max 3 min uspokaja sie w chuscie i pozniej zasypia... Dzis dzieki chuscie zrobilam obiad i wyszlam z psem i po poludniu mialam relax Choc pewnie to mala uzalezni... odemnie, cos tak czuje.
Rano tatus sie z nia "meczyl" ale co chwile do cyca dostawialam (tylko sobie dydlala... jej uspokajacz, bo jada przecietnie co 3-4 h) ;-)
powiem Wam dziewczyny , ze u nas chusta dziala jak lekarstwo... mloda nawet jak sie mocno zali i prezy to po max 3 min uspokaja sie w chuscie i pozniej zasypia... Dzis dzieki chuscie zrobilam obiad i wyszlam z psem i po poludniu mialam relax Choc pewnie to mala uzalezni... odemnie, cos tak czuje.
Rano tatus sie z nia "meczyl" ale co chwile do cyca dostawialam (tylko sobie dydlala... jej uspokajacz, bo jada przecietnie co 3-4 h) ;-)
Nie wiem, ale czy to nie jest przypadkiem ślad po szczepieniu? Lepiej nic nie naciskaj. W szpitalu przy wypisie mówili mi, że po jakims czasie na ramieniu pojawi się ślad, potem zmieni w strupek, który sam musi odpaść.Dziewczyny mam pytanie, czy któryś z Waszych maluszków ma albo się orientujecie. Mojemu szkrabowi na ramiączku wyskoczył pryszcz. jeden duży, twardy a jak się naciśnie to pod spodem zmienia barwę na białą. z czego to może być? bo potówka to nie jest na pewno.
blondplatyna
Fanka BB :)
Kikis Evka ma rację to ślad po szczepieniu nie naciskaj bo możesz pogorszyć sprawę, z tego może nawet lecieć trochę ropy, ale to normalne.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Blusia u mojej Majki też jest całkiem spory strupek i powiem Ci że dopiero jak zobaczyłam brudny od wewnątrz rękawek to zorientowałam się że się pojawił i możliwe że go naruszyliśmy już na samym początku stąd ta ropa na ubranku ale jak zaschło to jest już ok
reklama
Podziel się: