reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

Adiva - duuuużo zdrówka dla Piotrusia !!!! ja się tak zastanawiam, bo miałam takie przeboje z Paulą... może u Piotrka to alergiczne? może to skurcze oskrzeli, a nie zapalenie... u nas zanim trafiłam do mądrej lekarki (pulmunologa), to Paula miała kilka niepotrzebnych antybiotyków, bo trzeba było zamiast tego rozkurczowe leki podawać... a też często zaczynało się od niewinnej infekcji... może warto żebyś odwiedziła na wszelki wypadek pulmunologa albo alergologa...

Ostatnia edycja:
reklama
przepraszam za posta pod postem
Adiva - tak pomyślałam, że niepotrzebnie w poprzednim poście o alergii pisałam... Paula miała skurcze oskrzeli o różnym podłożu - czasem był to stres, czasem wysiłek fizyczny, czasem alergia... ale najczęściej najzwyklejsza infekcja...zresztą do teraz tak jest... a takie objawy jak świsty, bezdechy, taki oddech astmatyka często świadczy własnie o skurczu...

Już jesteśmy w domu...przeszlismy na tzw.leczenie dziennie...Czyli rano i wieczorem musze go inhalować a potem podają mu leki...Wenflon został :dry:

Młody jest po prześwietleniu płuc i jest na takiej górnej umownej normie między zapalenie płuc już...zostawią go w domu na szczęście...bo gdyby odrobinke gorzej było to musi zostać na oddziale...A tak skoro już podjęto leczenie to do dalszego rozwoju choroby nie powinno dojść....

Skąd taki stan zapalny do cholery?????

Ja jestem 48 godzin na nogach....W nocy nie spałam w ogole bo miałam do dyspozycji krzesło :dry: Jak dzis padne to zdechlak jak nic

Dziękujemy bardzo za życzenia :* Kochane jesteście :tak: Myslę że już teraz bedzie z górki...

Adiva zdrówka dla Piotrusia..

zapalenie płuc czesto wogóle bezobjawowo moze być.. Krzys nie miał goraczki, tylko lekki katar i zaszlał 2 razy brzydko i dlatego do lekarza poszłam i dlatego ze wolne miałam inaczej nawet by mi przez mysl nie przyszło zeby do przychodni jechac..

reklama
adiva - zdrówka dla Piotrusia i dużo sił dla Ciebie !

Byłam dziś u pediatry po skierowanie na kontrole do kardiologa i przy okazji zapytałam co mi doradzi bo Ola ostatnio wali po 4-5 kup na dzień i to rzadkie. Dupka już strasznie odparzona, ja podejrzewam że to przez ząbkowanie chyba. Doradziła mi kupić Lacidofil. Znacie to może ? już kupiłam ale zapomniałam do wieczornej kaszki dodać

Ostatnia edycja:
Do góry