reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

poszłam dzis z młodym do lekarza bo juz kilka dni ma katar a wczoraj pokasływac zaczął tak mokro i szok... poczatek zapalenia płuc... i znowu siedzimy w domu

reklama
Krzysiu zdrówka!!!! a Madziu powiedz mi czy Krzyś ma ślady po ospie?? bo Blanka ma ale powoli się jej skórka regeneruje, natomiast w jednej brewce ma dziurkę i chyba już tak zostanie

Oliwia też ma parę jeszcze śladów ale na ciałku na buzi nic.

Zdrowia dla Krzysia !!!! Biedaczek....paskudztwo sie przyplątało....

Piotrek ostatnio jakiś kichający...to chyba nic poważnego ( mam ogromną nadzieje !!) ale mozliwe że jakiś katarek mu sie tam kluje....

A ja mam angine :dry: wyszło moje imprezowanie w środe :dry:

adiva zdrówka, angina coś okropnego!!! nieźle poszalałaś :)
dla Piotrusia również zdrówka żeby kichawka przeszła

reklama
Lucy nie zapominaj o cytrynie !!!!! Szybko katarek powinien przejść :tak:

dziekujemy za życzenia....dzwoniłam do pani dr. mam małemu przez 3 dni podawać eurespal i jeśli pomoże to podawać jeszcze przez 2 a jeśli będzie gorzej lub bez zmian to sie pokazać....
Ja dostałam taki koński antybiotyk że już mi dziś o wiele lepiej....apogeum było w niedziele....Dziekuje kochane za życzonka :*

Do góry