reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Madziu wycałuj Krzysiunia!! Biedny :--(
klaudia011
Fanka BB :)
zdrówka dla Krzysia...
trzymajcie się!!
trzymajcie się!!
daga23
Entuzjast(k)a
Krzysiu zdrówka!!!! a Madziu powiedz mi czy Krzyś ma ślady po ospie?? bo Blanka ma ale powoli się jej skórka regeneruje, natomiast w jednej brewce ma dziurkę i chyba już tak zostanie
Oliwia też ma parę jeszcze śladów ale na ciałku na buzi nic.
Oliwia też ma parę jeszcze śladów ale na ciałku na buzi nic.
Zdrowia dla Krzysia !!!! Biedaczek....paskudztwo sie przyplątało....
Piotrek ostatnio jakiś kichający...to chyba nic poważnego ( mam ogromną nadzieje !!) ale mozliwe że jakiś katarek mu sie tam kluje....
A ja mam angine wyszło moje imprezowanie w środe
Piotrek ostatnio jakiś kichający...to chyba nic poważnego ( mam ogromną nadzieje !!) ale mozliwe że jakiś katarek mu sie tam kluje....
A ja mam angine wyszło moje imprezowanie w środe
reklama
Lucy nie zapominaj o cytrynie !!!!! Szybko katarek powinien przejść
dziekujemy za życzenia....dzwoniłam do pani dr. mam małemu przez 3 dni podawać eurespal i jeśli pomoże to podawać jeszcze przez 2 a jeśli będzie gorzej lub bez zmian to sie pokazać....
Ja dostałam taki koński antybiotyk że już mi dziś o wiele lepiej....apogeum było w niedziele....Dziekuje kochane za życzonka :*
dziekujemy za życzenia....dzwoniłam do pani dr. mam małemu przez 3 dni podawać eurespal i jeśli pomoże to podawać jeszcze przez 2 a jeśli będzie gorzej lub bez zmian to sie pokazać....
Ja dostałam taki koński antybiotyk że już mi dziś o wiele lepiej....apogeum było w niedziele....Dziekuje kochane za życzonka :*
Podziel się: