Dzięki dziewczynki za wsparcie;-)na brzusio mamy dicoflor, ale i tak biegunka jestale dziś rano chociaż już bez gorączki się obudziłwięc ufam, że wychodzimy na prostą- antybiotyk ma trzydniowy(od poniedziałku),więc jak się wykaraska - to w niedzielę, w urodziny mojego M. gdzieś wyjdziemy oddetchnąć w czwórkę;-);-);-)
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Asiu - zdróweczka i my życzymy!!!
klaudia011
Fanka BB :)
u nas wczoraj znowu temperatura..no i w nocy to samo ponad 39 stopni....Młody pomimo przeciwgorączkowych wiercił się i nie mógł spać...
Dzisiaj rano przebierałam go patrzę a on brzuszek i plecki obsypane...no i kilka kropeczek na buźce...
Jednak złapaliśmy 3 dniówke....
strasznie mnie zmyliła ta wychodząca dwójka..gdyby nie wysypka myślałabym że ta temp to od zęba
Dzisiaj rano przebierałam go patrzę a on brzuszek i plecki obsypane...no i kilka kropeczek na buźce...
Jednak złapaliśmy 3 dniówke....
strasznie mnie zmyliła ta wychodząca dwójka..gdyby nie wysypka myślałabym że ta temp to od zęba
mamjakty
styczniówka 2009
Lucy - strasznie współczuję :-( Biedny Piotruś :--( Przytulam i całusy posyłam - oby szybko wyzdrowiał!!
Klaudia - a jak tam Fifek zniósł trzydniówkę?
Asia - a u Was jak tam? Jacuś już wyzdrowiał?
Klaudia - a jak tam Fifek zniósł trzydniówkę?
Asia - a u Was jak tam? Jacuś już wyzdrowiał?
Lucy wspołczuje...ale przy ząbkowaniu to niestety norma...My średnio co miesiąc cos łapiemy....w sumie to już mnie pani doktor poduczyła co mogę na co dać a z czym do niej iść...Bo tak troszke szkoda brac przeziębione osłabione dziecko w inne chore dzieci....Niestety tak to jest...:-(
Dużo zdrówka dla Piotrusia i mocne buziaczki od jeszcze zdrowego Piotrusia :-)
Dużo zdrówka dla Piotrusia i mocne buziaczki od jeszcze zdrowego Piotrusia :-)
klaudia011
Fanka BB :)
A dziękuję nawet nie najgorzec choć słaby był od gorączki i marudny....ja głupia myślałam że to zeby ( akurat wychodziła mu dwójka) tylko ta temp ponad 39 stopni mnie niepokoiła...Klaudia - a jak tam Fifek zniósł trzydniówkę?
jak dostawał przeciw gorączce po 19 to po północy znowu miał ponad 39
ale jak go obsypało -mnóstwo czerwonych kropeczek - to gorączka minęła...a wysypka tylko jeden dzień była
ojoj Lucy dużo zdrówka życzę Piotrusiowi...i niech choróbska dadzą mu spokój!!
reklama
Podziel się: