reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

Dzięki dziewczynki za wsparcie;-)na brzusio mamy dicoflor, ale i tak biegunka jest:baffled:ale dziś rano chociaż już bez gorączki się obudził:tak::tak::tak::tak:więc ufam, że wychodzimy na prostą- antybiotyk ma trzydniowy(od poniedziałku),więc jak się wykaraska - to w niedzielę, w urodziny mojego M. gdzieś wyjdziemy oddetchnąć w czwórkę;-);-);-)

reklama
u nas wczoraj znowu temperatura..no i w nocy to samo ponad 39 stopni....Młody pomimo przeciwgorączkowych wiercił się i nie mógł spać...
Dzisiaj rano przebierałam go patrzę a on brzuszek i plecki obsypane...no i kilka kropeczek na buźce...
Jednak złapaliśmy 3 dniówke....
strasznie mnie zmyliła ta wychodząca dwójka..gdyby nie wysypka myślałabym że ta temp to od zęba :sorry2:

Lucy - strasznie współczuję :-( Biedny Piotruś :-:)-( Przytulam i całusy posyłam - oby szybko wyzdrowiał!!
Klaudia - a jak tam Fifek zniósł trzydniówkę?
Asia - a u Was jak tam? Jacuś już wyzdrowiał?

Lucy wspołczuje...ale przy ząbkowaniu to niestety norma...My średnio co miesiąc cos łapiemy....w sumie to już mnie pani doktor poduczyła co mogę na co dać a z czym do niej iść...Bo tak troszke szkoda brac przeziębione osłabione dziecko w inne chore dzieci....Niestety tak to jest...:-(
Dużo zdrówka dla Piotrusia i mocne buziaczki od jeszcze zdrowego Piotrusia :-) :-D

Klaudia - a jak tam Fifek zniósł trzydniówkę?
A dziękuję :) nawet nie najgorzec choć słaby był od gorączki i marudny....ja głupia myślałam że to zeby ( akurat wychodziła mu dwójka) tylko ta temp ponad 39 stopni mnie niepokoiła...
jak dostawał przeciw gorączce po 19 to po północy znowu miał ponad 39

ale jak go obsypało -mnóstwo czerwonych kropeczek - to gorączka minęła...a wysypka tylko jeden dzień była

ojoj Lucy dużo zdrówka życzę Piotrusiowi...i niech choróbska dadzą mu spokój!!

reklama
Do góry