Czy słyszałyście coś na temat picia mleka w ciąży? Dla mnie to jedyny napój który teraz uwielbiam. Piłam 2 litry dziennie ale mój lekarz powiedział,że to za dużo , bo dziecko może urodzić się z alergią. Teraz ograniczam się do 2 szklanek dziennie.
reklama
Jestem zupełnie zaskoczona tym co piszę Beatka1 ja też czuję dużą ochotę na mleko (szczególnie z płatkami Neskuik nie jestem pewna pisowni) i mogła bym ich jeś tonami a co za tym idzie i pić mleko litrami ;D ;D
Ja wprawdzie nie rozmawiałam o tym z moim lekarzem więc może twój lekarz Beatko ma racją co za pech
Ja wprawdzie nie rozmawiałam o tym z moim lekarzem więc może twój lekarz Beatko ma racją co za pech
Jak dziecko będzie mialo być alergikiem to bedzie i tak i tak i nie wiem czy pomoże mu ograniczanie mleka przez matkę :
Ja pije dużo mleka i jem dużo nabiału bo na co innego mnie nie ciągnie, nawet do miesa czuję wstręt.
Almetka ja też mam ten sam problem z wyborem imienia jak będzie drugi chłopczyk to nie mam żadnej koncepcji :
Ja pije dużo mleka i jem dużo nabiału bo na co innego mnie nie ciągnie, nawet do miesa czuję wstręt.
Almetka ja też mam ten sam problem z wyborem imienia jak będzie drugi chłopczyk to nie mam żadnej koncepcji :
Pycha
mama Mai i Marty
Po dzisiejszym USG:
wymiar dwuciem. 56 mm
obwód główki 195 mm
obwód brzuszka 169 mm
długość kości udowej 37 mm
masa 460g
czynnośc serca 154u/min
Wszystko OK!!!
Miałam przodujące łożysko, ale juz jest na swoim miejscu.
wymiar dwuciem. 56 mm
obwód główki 195 mm
obwód brzuszka 169 mm
długość kości udowej 37 mm
masa 460g
czynnośc serca 154u/min
Wszystko OK!!!
Miałam przodujące łożysko, ale juz jest na swoim miejscu.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Aniam13 moja dzidzia też leży w położeniu miednicowym. Tylko że ja chciałabym mieć cc.
Podziel się: