reklama
Anulka59
Fanka BB :)
Karolinnko" ustawienie I"m owi o tym ze kregoslup dzidzi jest po twojej lewej stronie.Ja tez mam polozenie miednicowe ale dzidzie "staja na glowce okolo 30tyg ciazy a nawet pozniej wiec jeszcze nic nie wiadomo.A jesli chodzi o raport ciazowy to tetno dzidzi goniacej po calym brzuszku wynosi 140uderzen na min(.Ale sie gin najezdzil za nim glowica zeby w ogole go posluchac.)Ruchy dzidzi OK(kopnal gina gdy mnie badal hi hi)Na wadze od ostatniego razu +0,5kg i to tyle dobrego bo ja nawalam.Skurcze sa i mam przez to miekka i troszke skrucona szyjke wiec Fenoterol 5razy dziennie i lezec jesli nie chce trafic do szpitala.
Mój raport - tydzień temu byłam na usg połówkowym u dr Makowskiego.
Wymiar dwuciemieniowy główki 54 mm
Obwód głowki 54 mm
Obwód brzuszka 177 mm
Długość kości udowej 38 mm
średnica móżdżku 22 mm
co odpowiada wadze 523 g.
Wszystko w najlepszym porządku
A tu portret mojego synka:
Wymiar dwuciemieniowy główki 54 mm
Obwód głowki 54 mm
Obwód brzuszka 177 mm
Długość kości udowej 38 mm
średnica móżdżku 22 mm
co odpowiada wadze 523 g.
Wszystko w najlepszym porządku
A tu portret mojego synka:
justynaj
śliczny dzidziuś!!!!
czy to jest po tzw"obróbce"-chdzi mi o piękny kolor,czy takie jest rzeczywiste zdjęcie/
gratuluję,wpadłam w zachwyt jak zobaczyłam Twojego synusia
śliczny dzidziuś 8)
Justyna
ps.ile kosztuje zrobienie takiego cuda?
czy to jest po tzw"obróbce"-chdzi mi o piękny kolor,czy takie jest rzeczywiste zdjęcie/
gratuluję,wpadłam w zachwyt jak zobaczyłam Twojego synusia
śliczny dzidziuś 8)
Justyna
ps.ile kosztuje zrobienie takiego cuda?
klementynka
Naturelko, piękny syneczek
Jak patrzę na moje wyniki, to prawie tej samej wielkości co mój w tym wieku Najlepsza jest średnica móżdżku - typowo męska ;D ;D ;D ;D
Jak patrzę na moje wyniki, to prawie tej samej wielkości co mój w tym wieku Najlepsza jest średnica móżdżku - typowo męska ;D ;D ;D ;D
syja jak przejdziesz na forum ogólne "ciąża poród połóg" to tam znajdziesz wątek gdzie piszą laski z krakowa,tam najlepiej jakbyś spytała,bo nie natknęłam się na listopadówki z krakowa,chyba że się ukrywają
reklama
Podziel się: