reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Raport ciążowy

ja mam ustawienie miednicowe ust 1,to też kwalifikuje się do ewentualnej cesarki? kurcze tylko na tym etapie to dziecko może obrócić się jeszcze sto razy

reklama
Karolinnko" ustawienie I"m owi o tym ze kregoslup dzidzi jest po twojej lewej stronie.Ja tez mam polozenie miednicowe ale dzidzie "staja na glowce okolo 30tyg ciazy a nawet pozniej wiec jeszcze nic nie wiadomo.A jesli chodzi o raport ciazowy to tetno dzidzi goniacej po calym brzuszku wynosi 140uderzen na min(.Ale sie gin najezdzil za nim glowica zeby w ogole go posluchac.)Ruchy dzidzi OK(kopnal gina gdy mnie badal hi hi)Na wadze od ostatniego razu +0,5kg i to tyle dobrego bo ja nawalam.Skurcze sa i mam przez to miekka i troszke skrucona szyjke wiec Fenoterol 5razy dziennie i lezec jesli nie chce trafic do szpitala.

Mój raport - tydzień temu byłam na usg połówkowym u dr Makowskiego.
Wymiar dwuciemieniowy główki 54 mm
Obwód głowki 54 mm
Obwód brzuszka 177 mm
Długość kości udowej 38 mm
średnica móżdżku 22 mm
co odpowiada wadze 523 g.
Wszystko w najlepszym porządku:)

A tu portret mojego synka:
f6c34add60c39967c8b2f95bb7d5c39d-918402.jpg

śliczny dzidziuś!!!!
czy to jest po tzw"obróbce"-chdzi mi o piękny kolor,czy takie jest rzeczywiste zdjęcie/
gratuluję,wpadłam w zachwyt jak zobaczyłam Twojego synusia
śliczny dzidziuś :) 8)
Justyna

ps.ile kosztuje zrobienie takiego cuda?

To jest stop klatka z filmu, bez żadnej obróbki. Film jest w czasie rzeczywistym, więc jest to chyba 4D? Koszt to 150 zł w Contencie.

A tu jeszcze łapka:

df7618fc649424478aa3886eae9fbf8f-918397.jpg

Naturelko, piękny syneczek :)

Jak patrzę na moje wyniki, to prawie tej samej wielkości co mój w tym wieku :) Najlepsza jest średnica móżdżku - typowo męska ;D ;D ;D ;D

Naturella! Fotka piękna, ja przytyłam 9 kilo do tej pory i od baaardzo dawna nie mieszczę się w ciuiszki własne. Aczy wiecie gdzie i za ile można zrobić takie foto w Krakowie?
podobno DZIEWCZYNKA

syja jak przejdziesz na forum ogólne "ciąża poród połóg" to tam znajdziesz wątek gdzie piszą laski z krakowa,tam najlepiej jakbyś spytała,bo nie natknęłam się na listopadówki z krakowa,chyba że się ukrywają ;)

reklama
Do góry