reklama
NENEDENT BABY PASTA DO MYCIA ZĘBÓW + SILIKONOWA SZCZOTECZKA
Malinko ja mam tą razem ze szczoteczką polecam;-))
i Gratuluje wszystkim pierwszych ząbków....
Malinko ja mam tą razem ze szczoteczką polecam;-))
i Gratuluje wszystkim pierwszych ząbków....
K
koncia
Gość
malina, piękne ząbki, jak wyraźnie je widać Jasiek rzeczywiście z dumą pokazuje
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Ja tez gratuluje wszystkim dzieciatkom pierwszysch zabkow...Juz troszke za wami wiec powodzenia z reszta zabkow i dla tych ktorym sie jeszcze nic nie pojawilo!!!!
Jeeeeeeeest są dolne jedyneczki
wczoraj 29 lipca jeden był już na wierzchu a pod wieczór już było widać drugiego.Jak juz sie przebilo to Jamie jak zasnął wczoraj o 16.30 tak spal do dziś rana do 7.30 oczywiście karmiłam go kilka razy na śpiąco.
wczoraj 29 lipca jeden był już na wierzchu a pod wieczór już było widać drugiego.Jak juz sie przebilo to Jamie jak zasnął wczoraj o 16.30 tak spal do dziś rana do 7.30 oczywiście karmiłam go kilka razy na śpiąco.
juliaidaro
Fanka BB :)
wierka gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Gratulacje dla Waszych maluchów!
Powiedzcie proszę czy te zębiska pojawiają się tak z dnia na dzień? czy widziałyście je przez jakiś czas zanim wyszły?
Moja Hania ma od jakiegoś czasu białe kropeczki na dziąsełkach, ale najpierw wyglądały na 2-ki a teraz jednej nie widzę wcale a druga jest jakby bliżej środka.. i już nie wiem czy to ząbki czy nie
a oczywiście ciągle buczy, ślini się i wszystko do dzioba wpycha..
Powiedzcie proszę czy te zębiska pojawiają się tak z dnia na dzień? czy widziałyście je przez jakiś czas zanim wyszły?
Moja Hania ma od jakiegoś czasu białe kropeczki na dziąsełkach, ale najpierw wyglądały na 2-ki a teraz jednej nie widzę wcale a druga jest jakby bliżej środka.. i już nie wiem czy to ząbki czy nie
a oczywiście ciągle buczy, ślini się i wszystko do dzioba wpycha..