reklama
Kardiolog dal wytyczne dla anestezjologia, a mnie zalecił oszczedzanie, tabsy i kontrole. Przy zalozeniu ze mam miec jeszcze chemie pooperacyjną, to czeka mnie sporo wizyt :/ Ale najważniejsze to zeby jutrzejsze przetrwać..Aż ciarki przechodzą... Znasz już godzinę? Chyba zaczynam się stresować razem z Tobą...
A jak tam po wizycie u kardiologa? Coś doradził?
Co do operacji to wiem.tyle ze.bede 3cia na stole. 2 przed jakies zabiegi. Moja nie wiadomo o której dokladnie i ile potrwa. Rano bedzie ze mna dr rozmawiał i ustalał szczegoly, mam.miec wszystko "rozrysowane".
W sumie to bardziej mysle.o synku, bo jutro.idzie pierwszy dzień do przedszkola. I to nie ze.mną :/ A tyle.razy sobie wyobrazalam ten dzien
On pójdzie z tobą, będziesz głęboko w jego sercu. Będzie o tobie myślał. Wiem, że nie o takie bycie ci chodziło. Czasem tato jak odprowadza to jest mniej lamentu i ma to swoje plusy.Kardiolog dal wytyczne dla anestezjologia, a mnie zalecił oszczedzanie, tabsy i kontrole. Przy zalozeniu ze mam miec jeszcze chemie pooperacyjną, to czeka mnie sporo wizyt :/ Ale najważniejsze to zeby jutrzejsze przetrwać..
Co do operacji to wiem.tyle ze.bede 3cia na stole. 2 przed jakies zabiegi. Moja nie wiadomo o której dokladnie i ile potrwa. Rano bedzie ze mna dr rozmawiał i ustalał szczegoly, mam.miec wszystko "rozrysowane".
W sumie to bardziej mysle.o synku, bo jutro.idzie pierwszy dzień do przedszkola. I to nie ze.mną :/ A tyle.razy sobie wyobrazalam ten dzien
Kochana, ta operacja jest po to, byś jeszcze nie raz mogła syna odprowadzić do przedszkola.
Ja też się stresuje. Jutro odprowadze dzieci do przedszkola i będę myślami z tobą. Będę się modliła o mądrość, odwagę i pewna rękę dla lekarzy, dla ciebie o zdrowie, silne serducho i siłę w powrocie do zdrowia. Choć po głowie chodzą mi różne opcje, tylko ta mam przed oczami. Wciąż mam nadzieję na spotkanie. Więc czekam aż się wybudzisz, napiszesz, że jesteś, że lekarze wszystko wycięli z marginesem, i teraz będzie tylko lepiej . Może i jestem niepoprawna optymistką... Przyłącz się do mnie
wielomatka
Fanka BB :)
Jestem z Tobą
znadziejami
Myślami i modlitwą jestem z Tobą
gorzka.kawa
Powodzenia
reklama