reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

meris ja moge sie wypowiedziec tylko na temat casualplaya bo sama go mam...
otoz S6 ma kola piankowe i wazy chyba tyle samo co S4, ktory ma kola pompowane.
prowadzi sie super :tak:
w sklepie ogladalam i jeden i drugi, bo nie wiedzialam, ktory wybrac, ale zdecydowanie wygral S4 :-) mimo, ze zawsze tez stawialam tylko na 4- kolowce ;-)

reklama
BUBA mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy, trzymam kciuki

umylam go gabka ale wciaz nie jestem zadowolona z efektu koncowego :). Mnie to pranie ewidentknie kojarzy sie z pralka, spiworek i torbe moze wrzuce na pranie reczne :)

meris1 agutek dobrze mowi, tez bym wybrala s4, ten maclaren calkiem podobny do quinny freestyle

uzywala ktoras czegos takiego jak snuzzler z kiddopotamusa
snuzzler_02.jpg

mlody lata mi po wozku, nie bardzomi sie widzi dawanie mu ppoduszki a takie krzywe lezenie to juz wogole. Kosztuje to troche, zamowilabym u rodziny na roczek :), ma ktos? korzysta? macal chociaz :)?

Buba a jeszcze do tego daszka przeciwslonecznego, nie zaslania on widokow mlodemu? coraz cieplej sie robi i sloneczko strasznie wali po oczach ale wydaje mi sie e jak mu tak naciagne to nic nie zobaczy :)

BUBA mam pytanie o wozek PHIL TEDS SPORT w miedzyczasie pojawila sie informacja ze bedziesz je testowala.... zstanawiam sie intensywnie nad zakupem tego wozka. Czy znasz szczegoly? Jaka jest roznica miedzy typem SPORT a VIBE? Czy gdzies w Warszawie jest mozliwosc obejrzenia ich? Kupic?

Dziewczynki przetestowałam maclarena. Wszystko niby oki tylko... ten maly koszyk na zakupy. Ne mozna miec wszystkiego haahaa

ja od pol roku uzytkuje buzza jestem bardzo zadowolona syn najpierw jezdzil w foteliku maxi cossi a pozniej w spacerowce najbardziej podoba nam sie to ze maz wysowa sobie raczke i nie musi sie schylac bo ma 2m.polecam model z 2006roku

Witam,witam :-)

Po miesiacu nerwow i udreki oraz calej masie badan okazalo sie ze z Frankiem jest wszyctko oki wady sie cofnely (CUDA!!!!!) nie komentuje niekompetencjio niektorych lekarzy co nam stracha napedzili bo najwazniejsze jest ze JEST GIT!!!!!!!
dziewczynka roznica pomiedzy PHIL TEDS SPORT a VIEBE jest taka ze Viebe jest lzejszy,ma aluminiowa rame,ma usztywniane siedziska i wkladke,podnozek jest sztywny i plastikowy co bardzo ulatwia czyszczenie.Hamulec reczny(w sport jest nozny) ale nie rozlozysz go na plask tak jak sport :-(

Dyziolek No juz sie nie czepiaj tego kosza :-D:-D:-D:-D:-D mniej gadzetow na spacer zabieraj ;-)

Mersi Zarowno xlander jak i casualplay to dobre wozki.Jednak jesli stawiasz na jazde bardziej terenowa to chyba Xlander.Wiem ze Sugar takim smiga po bezdrozach i zadowolona z tego co wiem.

reklama
Do góry