reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
joola zobacz sobie jeszcze na allegro babywelt - pojawily sie ostatnio i u nas - sa bardzo podobne do titanium ale wydaja mi sie porzadniejsze i maja dluzsze oparcie. Na moim forum dziewczyny kupily i sa zadowolone tzn titanium :)

britax verve bardzo mi sie podoba, ale czytalam gdzies niedawno, ze jest malo stabilny

ja to pisalam tez i potwierdzam, widzialam ostatnio 1,5 roczne dziecko w nim i w kombinezonie i ledwo ledwo....

jane energy tez mi sie baaardzo podoba ale to nie dla mnie

ja sie nie moge zdecydowac :( czy zappa czy babywelt. Za zappem przemawia mi to ze jest juz u nas dostepny 4kolowy :) i jest malutki wiec wcisne go do samolotu jako bagaz podreczny no i gdyby byl nastepny maluch to bedzie super do fotelika. Jedyne ale to to pieprzone oparcie ktore sie nie sklada. No i nie wiem :(

[size2]Witam cos mi sie stało z czcianka na tym forum. Wszystko jest napisane maczkiem... Czy ktos wie dlaczego. By zobaczyc co piszecie musze kopiowac i wklejac do jakiegos programu :-(. Mam pytanie do znawczyn wozkow :-) Co powiecie na spacerówke Brevi b. Max?[/SIZE]

Dyziolek zabilas nas rozmiarem czcionki :) - jest ogrooomniasta :)

wracajac do mojego ostatniego posta chodzilo mi rowniez o to ze jest waski :)

Ja wlasnie kupilam Speedi i sie tak zastanawialam,ze wlasciwie to nie ma on poreczy,zeby dzieciak mogl sie przytrzymac.Oczywiscie maluch nie wypadnie z wozka o ile jest przypiety pasami,ale taki bajer mogl by sie przydac.Czy ktos wie gdzie moglabym dostac taka porecz?
Bubba o jaki pasek z rzepem do Speedi chodzi?

Madzia na allegro mozesz kupic palak pasujacy do Speediego.

A ja oglaszam wszem i wobec ze nasza jane energy zostala rozdziewiczona ;-) Wczoraj mielismy pierwsza jazde po sklepie hehe :-D Jezdzi rewelacyjnie, sunie po podlozy wrecz, zwinna, zwrotna, lekka...nawet po schodach z dzieckiem w wozku zjezdzalam z drugiego pietra i rewelka.

Ale znalazlam tez minusy :-p
Jak sie prowadzi wozek to sie kopie w tylnie kolka :eek: Trzeba nauczyc sie by przybrac do prowadzenia troche inna sylwetke, by nie kopac - ja przyzwyczjona jestem do casualplaya i stad nie moge sie teraz przestawic.
No i raczki dla mojego meza sa troche za niskie - ma 180cm. Zanim kupilam Jane szukalam opinie o niej i laski na innych forach pisaly,ze maja okolo 160cm i raczki sa dla nich za wysoko i maja problem z podbijaniem wozka...jak dla mnie to jest zupelnie na odwrot - ja mam 160cm i raczki jak dla mnie sa idealne, a dla meza za niskie :-D

Summa summarum wozek polecam, jestem zadowolona :tak:

No nareszcie wszystko widze. Dzieki aniaslu :-)
To co dziewczeta wiecie cos o brevi b.max spacerówce?
I sorry za ten rozmiar tekstu ale inaczej nie mogłam napisac teraz jest wszystko dobrze
Pozdrawiam

o rrrany, no to teraz mam zagwozdkę... A w ogóle nie przychodzą do mnie powiadomienia o odpowiedzi, buu...

Patrzyłam na energy wczoraj w sklepie, czy to moje wrażenie, czy on rzeczywiście jest tak wąski (siedzenie - oparcie), ze ledwo się tam zmieści dziecko??? Bo cena jeszcze ujdzie i kolorysytyka też, więc decyzja już blisko :) Na domiar złego reklamowałam budę do speediego (składała się) i... muszę czekać 2 tygodnie, albo dadzą nową, albo nie. A weź tu chodź na spacery w taką pogodę bez budy - mieszkam nad morzem...

Hannah babywelt jest tez 4 kołowy (o ile mówimy o tym samym) KISS SPACERÓWKA firmy BABYWELT kolekcja 2008 ALU (314836989) - Aukcje internetowe Allegro

I też podoba mi się bardziej niż ten titanium. Cena podobna... Czy któraś wie, czy podnóżek sie w nim podnosi?

Dobra, żeby zawężyć poszukiwania, proszę o wypowiedzi :)
Który spośród tych wózków byście wybrały: Jane energy, Babywelt fit, Peg Perego pliko p3.

reklama
tutaj chyba energy rzadzi
co do szerokosci to moj mlody zapakowany w kombinezon i spiwor siedzial sobie bezproblemowo

co do kolek to u mnie nie ma problemu, nie pamietam czy sie przyzwyczailam czy mi nie przeszkadzalo
co do raczek dla mnie sa super ( mam 173 cm)
dla mojego faceta tez (190)

Do góry