reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Dyzilek2007 - ja bym sie troche uczepila dlugosci powierzchni lezacej - 72cm (wg jednego ze sklepow) dla mnie to troche malo i wydaje mi sie ze tak przyzwoicie to dlugosc ok 90 cm... ale to moje zdanie..
No a z Quinny to chwalony byl tutaj Speedi jesli nie przeszkadza Ci ze trzy kolka to fajny wozio i cenowo nawet taniej wychodzi..
Pozdrawiam. A

reklama
dziewczyny orientujecie sie z jakiej kolekcji (rok) jest kolor mistic reflection z quinny?

Hannah tak tak wiem ze to nie ty kupilas badz kupujesz multiwaya :tak: ja tylko do zdjotka nawiazalam ktore zamiescilas ;-)

eniNo moja pamiec (choc kiepska ostatnio....)pelna nazwa to Blue Mist Reflection rok produkcji 2005/2006 i kolorystyka ta dotyczy gondoli Dreami(kompatybina z buzzem i speedi),nosidelka Curb,spiworka kompatybilnego do wozkow buzz i speedi oraz spacerowki Buzza 2005/2006 oraz fotelika cabrio 2005 i cabriofix 2006 Z tego co pamieram blue mist reflection nie wystepowal w kolorystyce Speedi jako kolor katalogowy w wersji spacerowej.

Sugar O co kaman bom nie w temacie :confused::confused::confused:
a chetnie poznam opinnie :-)
"Dyziolek2007
Odp: QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)
sugarspunsister
Lecz wad miał wiecej niz zalet""

Dyziolek To forum a wlasciwie ten watek jest po to aby pytac,rozwazac,dyskutowac.Wybor,zawsze pozostaje Twoim wyborem i nik tu nikogo nie krytykuje,nie potepia,nie ma na celu zrazic. Jedynie szczerze stara sie zwrocic uwage na rozne mankamenty wozkow a ze dla jednego jest to wada a dla innego malo znaczaca niedogodnoscia bo kazdy inne priorytety i widzi inne zalety i inne wady tak wiec jeden kupi to a inny tamto.Wybor zawsze nalezy do Ciebie.
Przeczytaj prosze poczatek watku.Sugar pytala o Buzza wysmarowalam posta co MI OSOBISCIE w Buziie przeszkadzalo i jakie mialam z nim doswiadczenia.Moje zdanie na temat funkcjonalnosci tego wozka bylo na minus.I to konkretny minus.Kilka mam rowniez mialo podobne zdanie.Ale rowniez kilka mam mialo zdanie na plus.Sugar sie nie zrazila,popytala,podyskutowala i podjela decyzje-Kupila Buzza i jest zadowolona :tak: choc pewnie ze swojego punktu uzytkowniczki tez znalzal jakies wady ktore ja wnerwiaja a na ktore ja naprzyklad byc moze nie zwrocilabym uwagi...

Jesli stawiasz na 4-kolka to obejrzyj sobie http://www.foryourbaby.de/product_info.php/info/p11495_I-coo-Sportwagen-Plasma-7-Ocean-Turquise.html

http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?przedm=4901498

Moze ci przypasuje :tak:

Buba dziekuje za propozycje wozeczków :-) Na pewno masz racje co do tego ze kazdy kieruje sie innymi własciwosciami jakie ma posiadac wozek. Ja mam tak wielki problem z wyborem ze wystarczy jena negatywna sugestia a ja rezygnuje... szukam idealnego wozka dla mojego malego łobuziaka i zaczynam watpic czy cos odpowiedniego znajde. Pierwszy wózeczek kupilam nie zastanawiajac sie długo i popełniłam ogromny bład. Był to ATLANTIC BABY DESIGN. Przekonał mnie w miare ładny wyglad i niska cena. Jak sie okazało z głebokiego Damianek wyrosł jak miał 3 miesiace a spacerówka okazała sie nie funkcjonalna. Przede wszystkim za szerokie koła co utrudnia poruszanie sie np po sklepach. ŁATWO SIE SKŁADA LECZ ZAJMUJE BARDZO DUZO MIEJSCA W BAGAZNIKU. Wiem ze do takich czynnosci jak spacer po sklepach :-) lepsze sa zwykłe parasoleczki lecz mi sie nie podobaja. Chciałabym wozek mały lecz wygodny dla dziecka. Poniewaz czesto chodze z maluszkiem nie tylko do parku ale i na zakupy :-)

Dyziolek Ten I'coo Plasma co Ci pokazalam ma najwezszy rozstaw kolek jaki w czterokolowcu nie parasolce znam.Jest latwy w skladaniu,utrzymaniu,rozklada sie na plasko,montowanie siedziska przod tyl,przednie kola obrotowe z funkcja blokady.Najlepiej jak sobie sprawdzisz w necie gdzie w twojej okolicy mozesz na zywo obejrzec go to sie przekonasz moze.bo tak na fotkach nie widac jego zalet.

reklama
Do góry