reklama
ika_virgo
Mama Zosi
hannah29 masz rację wszystko wyjdzie w praniu :-). Co do reklamacji przeciwdeszczówki to obawiam się, że mogą protestować i wmawiać Ci, że na siłę wciskałaś i a nie zgodnie z instrukcją...zresztą jak nie zapytasz to się nie dowiesz. Widziałam dziś kobietkę śmigającą spacerówką w kolorze purpel (też myślałam o nim). No nie powiem całkiem całkiem ale biorąc pod uwagę, że teraz fiolet w modzie to mógłby mi się szybko znudzić. Tak więc póki co jestem zadowolona z koloru fudge:-). A czy mojemu maleństwu też przypadnie do gustu? Zobaczymy...
Ania Ch. kiedy testowałam speeda w sklepie gość powiedział, że śmiało mogę usiąść do spacerówki i mnie przewiezie...gwarantował, że wytrzyma i nic się nie stanie! No jestem chuda nawet teraz kiedy jeszcze noszę maleństwo w sobie no ale, żeby aż tak . A tak wracając to między innymi dlatego wybrałam ten model bo spacerówka na prawdę jest spoooooora.
Ania Ch. kiedy testowałam speeda w sklepie gość powiedział, że śmiało mogę usiąść do spacerówki i mnie przewiezie...gwarantował, że wytrzyma i nic się nie stanie! No jestem chuda nawet teraz kiedy jeszcze noszę maleństwo w sobie no ale, żeby aż tak . A tak wracając to między innymi dlatego wybrałam ten model bo spacerówka na prawdę jest spoooooora.
No wlasnie Quinny ten na S... zapomnialam.... to fajny wozio tylko ze ja chcialam na 4 kolach i ten od razu odrzucilam, no i jeszcze troche sie uczepilam tej gondoli, ze ma takie przewezenie, ale moze sie czepiam...
Ale mysle ze Jane tez ma solidne wozki, czytalam duzo pochwal na roznych forach...
A co myslicie o takim kolorze Frisbee fotelika maxi cosi cabrio fix, bo mi sie podoba tylko ja juz mysle czy jak go bede sprzedawac to czy nie za wymyslny kolor?? Moze taki nie sprzedajny??
Co? Smieszne mam watpliwosci....?
A moze ktoras z Was widziala na zywo, bo na zdjeciu to zawsze inaczej wyglada niz w rzeczywistosci. Moze on tez ma kropeczki- kiedys Hannah zwracala na to uwage..
Ale mysle ze Jane tez ma solidne wozki, czytalam duzo pochwal na roznych forach...
A co myslicie o takim kolorze Frisbee fotelika maxi cosi cabrio fix, bo mi sie podoba tylko ja juz mysle czy jak go bede sprzedawac to czy nie za wymyslny kolor?? Moze taki nie sprzedajny??
Co? Smieszne mam watpliwosci....?
A moze ktoras z Was widziala na zywo, bo na zdjeciu to zawsze inaczej wyglada niz w rzeczywistosci. Moze on tez ma kropeczki- kiedys Hannah zwracala na to uwage..
A
Agutek
Gość
Ania Ch. ja jak kupowalam pierwszy wozek to tez uparlam sie na 4-kolowca, 3-kolowce absolutnie mi sie nie podobaly a po pol roku zmienilam wozek i mam 3-kolowiec obecnie i uwazam, ze bez sensu nie bralam ich pod uwage - sa znacznie bardziej wygodne, manewrowanie nimi odbywa sie wrecz w miejscu, dlatego dla drugiego dziecka chyba od razu uderze w 3-kolowca ;-)
co do fotelika - wklej zdjecie albo daj linka bedzie latwiej :-)
Ania Ch. ja jak kupowalam pierwszy wozek to tez uparlam sie na 4-kolowca, 3-kolowce absolutnie mi sie nie podobaly a po pol roku zmienilam wozek i mam 3-kolowiec obecnie i uwazam, ze bez sensu nie bralam ich pod uwage - sa znacznie bardziej wygodne, manewrowanie nimi odbywa sie wrecz w miejscu, dlatego dla drugiego dziecka chyba od razu uderze w 3-kolowca ;-)
ja mialam dokladnie to samo tylko ja sie zstanawialam jakies swiry wydaja tyle kasy na wozek no i mosz .
mam takie pytanie, wiecie moze czy w chicco multiway jest taka oslona z tylu jak sie obnizy oparcie na sam dol? na alelgro na zdjeciach wyglada jakby tam dziura byla...
ten watek powinien chyba zmienic temat na jakies wozkowe rozwazania bo z buzzem niewiele wspolnego juz to ma
my przymierzamy sie do kupienia fotelika, w zasadzie jestem juz prawie zdecydowana na maxi-cosi prori sps tylko jaki kolor....masakra . Dodaja na allegro takie pokrowce gratis, naprawde dziecko sie tak nie poci wtedy czy to taki pic na wode?
A
Agutek
Gość
mi sie tam podoba ten kolor i nie uwazam go za zbyt jaskrawy ;-)
reklama
Ania Dla mnie ten kolorek tez bombeczka!!!!!!!!
Co do rekalamacji folii to wszystko zalezy od sprzedawcy czy przyjmie.
Ja mialam tak z fotelikiem maxi ze w daszku po 3 dniach zrobila mi sie dziurka niewiadomo jak bo fotelik uzyty byl tylko do przewozu malucha ze szpitala i nie bylo problemu dostalam nowy odrazu tego samego dnia.
Musisz srobowac.
Co do chicco to tak jak w kazdej paraolce jest ta oslona bo inaczej tpo by maluch wygwizdalo ;-)
Co do rekalamacji folii to wszystko zalezy od sprzedawcy czy przyjmie.
Ja mialam tak z fotelikiem maxi ze w daszku po 3 dniach zrobila mi sie dziurka niewiadomo jak bo fotelik uzyty byl tylko do przewozu malucha ze szpitala i nie bylo problemu dostalam nowy odrazu tego samego dnia.
Musisz srobowac.
Co do chicco to tak jak w kazdej paraolce jest ta oslona bo inaczej tpo by maluch wygwizdalo ;-)