reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Dyzilek2007 - ja bym sie troche uczepila dlugosci powierzchni lezacej - 72cm (wg jednego ze sklepow) dla mnie to troche malo i wydaje mi sie ze tak przyzwoicie to dlugosc ok 90 cm... ale to moje zdanie..
No a z Quinny to chwalony byl tutaj Speedi jesli nie przeszkadza Ci ze trzy kolka to fajny wozio i cenowo nawet taniej wychodzi..
Pozdrawiam. A

reklama
dziewczyny orientujecie sie z jakiej kolekcji (rok) jest kolor mistic reflection z quinny?

Hannah tak tak wiem ze to nie ty kupilas badz kupujesz multiwaya :tak: ja tylko do zdjotka nawiazalam ktore zamiescilas ;-)

eniNo moja pamiec (choc kiepska ostatnio....)pelna nazwa to Blue Mist Reflection rok produkcji 2005/2006 i kolorystyka ta dotyczy gondoli Dreami(kompatybina z buzzem i speedi),nosidelka Curb,spiworka kompatybilnego do wozkow buzz i speedi oraz spacerowki Buzza 2005/2006 oraz fotelika cabrio 2005 i cabriofix 2006 Z tego co pamieram blue mist reflection nie wystepowal w kolorystyce Speedi jako kolor katalogowy w wersji spacerowej.

Sugar O co kaman bom nie w temacie :confused::confused::confused:
a chetnie poznam opinnie :-)
"Dyziolek2007
Odp: QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)
sugarspunsister
Lecz wad miał wiecej niz zalet""

Dyziolek To forum a wlasciwie ten watek jest po to aby pytac,rozwazac,dyskutowac.Wybor,zawsze pozostaje Twoim wyborem i nik tu nikogo nie krytykuje,nie potepia,nie ma na celu zrazic. Jedynie szczerze stara sie zwrocic uwage na rozne mankamenty wozkow a ze dla jednego jest to wada a dla innego malo znaczaca niedogodnoscia bo kazdy inne priorytety i widzi inne zalety i inne wady tak wiec jeden kupi to a inny tamto.Wybor zawsze nalezy do Ciebie.
Przeczytaj prosze poczatek watku.Sugar pytala o Buzza wysmarowalam posta co MI OSOBISCIE w Buziie przeszkadzalo i jakie mialam z nim doswiadczenia.Moje zdanie na temat funkcjonalnosci tego wozka bylo na minus.I to konkretny minus.Kilka mam rowniez mialo podobne zdanie.Ale rowniez kilka mam mialo zdanie na plus.Sugar sie nie zrazila,popytala,podyskutowala i podjela decyzje-Kupila Buzza i jest zadowolona :tak: choc pewnie ze swojego punktu uzytkowniczki tez znalzal jakies wady ktore ja wnerwiaja a na ktore ja naprzyklad byc moze nie zwrocilabym uwagi...

Jesli stawiasz na 4-kolka to obejrzyj sobie http://www.foryourbaby.de/product_info.php/info/p11495_I-coo-Sportwagen-Plasma-7-Ocean-Turquise.html

http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?przedm=4901498

Moze ci przypasuje :tak:

Buba dziekuje za propozycje wozeczków :-) Na pewno masz racje co do tego ze kazdy kieruje sie innymi własciwosciami jakie ma posiadac wozek. Ja mam tak wielki problem z wyborem ze wystarczy jena negatywna sugestia a ja rezygnuje... szukam idealnego wozka dla mojego malego łobuziaka i zaczynam watpic czy cos odpowiedniego znajde. Pierwszy wózeczek kupilam nie zastanawiajac sie długo i popełniłam ogromny bład. Był to ATLANTIC BABY DESIGN. Przekonał mnie w miare ładny wyglad i niska cena. Jak sie okazało z głebokiego Damianek wyrosł jak miał 3 miesiace a spacerówka okazała sie nie funkcjonalna. Przede wszystkim za szerokie koła co utrudnia poruszanie sie np po sklepach. ŁATWO SIE SKŁADA LECZ ZAJMUJE BARDZO DUZO MIEJSCA W BAGAZNIKU. Wiem ze do takich czynnosci jak spacer po sklepach :-) lepsze sa zwykłe parasoleczki lecz mi sie nie podobaja. Chciałabym wozek mały lecz wygodny dla dziecka. Poniewaz czesto chodze z maluszkiem nie tylko do parku ale i na zakupy :-)

Dyziolek Ten I'coo Plasma co Ci pokazalam ma najwezszy rozstaw kolek jaki w czterokolowcu nie parasolce znam.Jest latwy w skladaniu,utrzymaniu,rozklada sie na plasko,montowanie siedziska przod tyl,przednie kola obrotowe z funkcja blokady.Najlepiej jak sobie sprawdzisz w necie gdzie w twojej okolicy mozesz na zywo obejrzec go to sie przekonasz moze.bo tak na fotkach nie widac jego zalet.

reklama
Do góry