reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

z tym chicco tak sie zastanawialam po trafieniu na to zdjecie
multiway%204.JPG

z folia zobacze, ona byla zlozona i na rogu zgiec pekla, ja mam jakis ferelny ten wozek chyba :). Tyle za nia wybulilam dodatkowo po to zeby byla mocniejsza a tu masz. Nie wspominajac ze jestem po wymianie budy i wybieram sie z hamulcami a wozek ile mam 3 miesiace moze

reklama
hannah to wspolczuje z tym wozkiem, pewnie trafilas na jakis wadliwy egzemplarz :eek: wiem jak to moze wkurzac, mialam podobna sytuacje z mutsy ...

co do tego chicco to mi to wyglada na to, ze ma opcje odpinania tego pokrywca z tylu budki i stad takie zdjecie :-)

mi tez sie bardzo podoba ten kolor;)
my kupiliśmy ocean reflection czy coś takiego

hihi hannah, ja kupiłam folię nie od kompletu i nie dość, że jest gruba, nie pęka póki co, to jeszcze kosztowała 16 zł :-)

A teraz dziewczyny-posiadaczki speedziaków, mam pytanko. Czy wszystkim wam budki nie rozkładają się do końca? Tzn. niby jest rozłożona, ale muszę tak jakby na siłę to robić, a co większy wertep to przeskakuje i się składa do połowy. To normalne? I czy to da się reklamować?

z tym chicco tak sie zastanawialam po trafieniu na to zdjecie
multiway%204.JPG
ma napewna ta osłone z tyłu :) inaczej bym wozia nie kupiła na zime :) co prawda nie mam go jeszcze w domu ale wydaje mi sie ze ta tylia czsc jest odpinana zeby w lato byla tylko taka se budka :) wozek jest dosc dobrze osłoniety :) dziwne by było zeby był z tyłu taki odsłoniety a do kompetu dawali by pokrowiec na nozki :)

hihi hannah, ja kupiłam folię nie od kompletu i nie dość, że jest gruba, nie pęka póki co, to jeszcze kosztowała 16 zł :-)

A teraz dziewczyny-posiadaczki speedziaków, mam pytanko. Czy wszystkim wam budki nie rozkładają się do końca? Tzn. niby jest rozłożona, ale muszę tak jakby na siłę to robić, a co większy wertep to przeskakuje i się składa do połowy. To normalne? I czy to da się reklamować?

mam wrazenie ze to chyba jakas wada ostatnich egzemplarzy, ja to reklamowalam, wymienili od reki nie proszac nawet o dowod zakupu :). Jak jechalam po kostce brukowej to non stop skladala sie do 1 zgiecia, wystarczylo lekko palcem dotknac i przeskakiwala. Teraz ta nowa jest juz ok

Witam
Jestem tu nowa i nie wiem jakie zasady tu panuja :-) Ale prosze o pomoc w wyborze wózeczka. Naczytałam sie juz o wadach Quinny Buzz a taaaak mi sie podobał :-( ale liczy sie wygoda mojego kochanego synusia i dlatego raczej z niego zrezygnuje.Prosze o opinie na temat Bebe Confort LOOLA. Moj Damianek ma juz 10 miesiecy i chcem zmienc wozek na mniejszy i lzejszy. Chcem aby długo mi służył. Posiadał dobra i dopasowana folie oraz moskiterie.

hehe mimo wszystko piszemy zarowno o wadach jak i o zaletach
proponuje przeczytac dokladnie

loola jak dla mnie odpada ze wzgledu na malenkie koleczka

Witam,witam,
Chicco multiway posiada odpinana oslonke tak jak inne parasolki jest dopinana na zamek blyskawiczny.To zdjecie jest zrobione bez bo ladniej sie wozek prezentuje.Po zalozeniu oslaonki ciezko zrobic fajna fotke reklmowa bo sie wszystko marszczy.Niestety tapicerka w chicco nie ma w budce nawet porzadnej podszewki :-( a kolka owszem duze ale ich jakosc....nie dodali nawet odrobiny jakiego kolwiek zmiekczacza sztywny plastik z powietrzem w srodku...no coz ale moze sie sprawdzi a ja niepotrzebnie histeryzuje....;-)

Co do loli to fajna do sklepu i na szybli wypad ale male kolka i kubelkowe siedzenie sa duzym minusem jak dla mnie.

Co do Quinniaka to chyba rzeczywiscie jakas wadlwa seria.....albo poprostu zeszli na psy.....:-( trzeba to sprawdzic.
Mi nic nie skacze,nie trzeszcy,nie szwankuje a uzytkuje wozek juz prawie dwa lata niebawem bedzie i ostro dostal w kosc bo my duzo podrozujemy po trudnych terenach.Budka super oki a i z folia nie mam problemu.
Latem jak go pralam (razy kilka bo dziecie lubilo blotkiem go obsmarowac)to go bez sciagania siedziska tak na stelarzu szlauchem zlewalam szorowalam szczota i szlauchem plukalam i schlo sobie na sloncu.Nic mi nie pordzewialo i nie wyblaklo a ze ja pedantka to napewno bym zauwazyla jka by cusik nie tak bylo.
Joola sprobuj reklamowac.

reklama
Do góry