reklama
eni20
Zaangażowana w BB
BuBA swietny ten wozek ale cena prawie 3tys
dziewczyny a w tych stelażach mutsy w wersji kol piankowych to wszystkie są piankowe czy tylko te z przodu ( chodzi o stelaż 4rider)?czy te piankowe kola są gorsze odpompowanych? bo stelaż jest lżejszy z piankowymi-8kg, a pompowanymi prawie 10. A gondole to która jest dobra cargo, joy czy college?
dziewczyny a w tych stelażach mutsy w wersji kol piankowych to wszystkie są piankowe czy tylko te z przodu ( chodzi o stelaż 4rider)?czy te piankowe kola są gorsze odpompowanych? bo stelaż jest lżejszy z piankowymi-8kg, a pompowanymi prawie 10. A gondole to która jest dobra cargo, joy czy college?
bosze ile zakupow sie w nim zmiesci ....fajnie wyglada ale dziwnie, maluch lezy na takim materiale, od dolu mu chyba dupka marznie, starszy siedzi jak w wozku sklepowym ledwo co widzac co sie wkolo dzieje.... a co z dziecmi posrednimi ktore grzecznie nie leza ale jeszcze nie sa na tyle duze zeby wstac...i wogole czy starsze dziecko jest tam przywiazane czyms bo nie wierze zeby tak grezcznie maluchy siedzialy
sugarspunsister
matka polka superstar
eni ZAWSZE pompowane kola sa lepsze!!!!
jest wersja 4rider z 4 pompowanymi
jest wersja 4rider z 4 pompowanymi
a ja czekam az przywioza z hurtwoni mojego multiwaya i sie doczekac nie moge juz
sugarspunsister
matka polka superstar
hehe
eni przeczytaj jeszcze raz watek
generalnie jane quinny gora
mutsy tez ok tylko ma waska spacerowe niestety
a gondola to chyba ta lzejsza
eni przeczytaj jeszcze raz watek
generalnie jane quinny gora
mutsy tez ok tylko ma waska spacerowe niestety
a gondola to chyba ta lzejsza
eni20
Zaangażowana w BB
wlasnie czytam od poczatku i wiadomosc prywatne od BuBy, chyba jednak speedi czy ktoras sie orientuje jaaka jest waga stelaza? aha czy wiecei moze jak jest z serwisem w sklepach internetowych? czy jak cos sie popsuje to latwo da sie reklamowac? czy lepij troche przeplacic i kupic w sklepei i sie nie stresowac?
sugarspunsister
matka polka superstar
ja wozki i foteliki kupilam na allegro i zawsze dostalam paragon fiskalny i podbita gwarancje
reklama