Czesc Mamusie!
Nieodzywalam sie bo zepsul nam sie komp. ale juz wszysko gra.
Moj wozio - Jane Nomad- dotarl w srode i jestesmy bardzo zadowoleni. Oczywiscie na razie stoi w mieszkanku i czeka na swego wlasciciela. Ale tak z ogladania to zadowoleni jestesmy i z kolorow i konstrukcja wyglada na solidna , duze kola, bardzo zwrotny, jezdze sobie nim po mieszkanku i wjezdza bez problemu w kazdy kat, naprawde kierowanie nim to przyjemnosc. Jest lekki!! No i ma wiele ulatwiajacych zycie dodatkow, gondola sciaga sie jedna reka i zaklada, nie jest ciezka i nie jest tez taka mala jak sie martwilam ale to oczywiscie okaze sie dopiero w praktyce. W gondoli oparcie jest podnoszone za pomoca pokretla na zewnatrz i wydaje sie to byc lepsze rozwiazanie niz w bebecarach bo tam sie recznie podnosi to oparcie i trzeba takim zabezpieczeniem metalowym wystajacym z oparcia trafic w wybrana przedzialke na dnie( mam nadz., ze to zrozumiale napisalam) i mam wrazenie ze nie da sie tego zrobic jak dziecko jest w gondoli... No nie wazne... Gondola wypieta ma funkc. kolyski, w budce schowana jest moskitiera, budka sie cichutko rozklada, gondole mozna zapiac w samochodzie pasami. (ale my kupimy fotelik) Siedzisko rozkl. do lezacego, budka osobna do gondoli i do siedziska, a w siedzisku moze byc mniej lub bardziej zabudowana, poza tym w spacerowce budka ma taka przezroczysta wstawke i widac przez nia dziecko. Dodatki: torba- duza i zapinana na raczke wozka, pokrowiec przeciw deszc., i my wzielismy jeszcze oslonke na nozki do spacerowki na chlodniejsze dni.
Mam nadzieje ze sprawdzi sie wozio w praktyce
Jest naprawde fajniutki.
Dzieki jeszcze raz za porady
A jak pouzywam to mysle, ze za jakis czas napisze jak sie sprawuje.
Acha na temat wozkow trojkolowych sie nie wypowiem bo ja od poczatku chcialam 4 kola skretne i oczywiscie Jane Nomad mi pod tym wzgl. w 100% odpowiada.
Pozdrawiam. Ania.