reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
agutek strzelilo bo nie zlozylas z takim zaczepem
jest taki plastikowy zaczep ktory trzeba kawaleczek odgiac przy skladaniu bo inaczej wchodzi pod rurke
jest na nim naklejka z takim wykrzyknikiem
zobacz sobie w instrukcji
on trzyma wozek jak jest zlozony :tak:

kupiłam wozio :) chicco multiway :) przewazyło to ze chicco jest troszku lepiej zabudowany jak na zime :) moje dziecie nie jest jeszcze takie duze :) a pozatym wieciej akcesoriow jest w zestawie:) pojezdzilam po sklepie z małym w srodku i było super:) teraz tylko czekam na dostawe mojego kolorku i bede testowac:)

Hello kobietki :)
Mężunio mi sie rozchorował na całego i dopiero dziś miałam okazje pośmigać po sklepie zarówno Speedi sx jak i Slalom pro. Hmmm...prawdę mówiąc myślałam, że slalom zrobi na mnie większe wrażenie. Owszem jest lżejszy, ale quinny jakby zwrotniejszy w prowadzeniu. No i te kolory :-(, no kompletnie do mnie nie przemawiają no i cena...3tys. z fotelikiem. Tak więc biorąc speediego + cabrio fix w kolorach 2008 jestem 700zł do przodu. Tak więc decyzja zapadła będzie speedi sx FUDGE :-).

ja ostatnio mialam okazje obejrzec w sklepie jane slalom pro i powiem, ze tez sie z deka rozczarowalam....wozkiem tym jak dla mnie gorzej sie manewrowalo niz moim casualplayem s4, a do tego to przednie kolo skrzypialo :eek:

nie wiem czy to standard taki czy moze na sklepie mieli wadliwy egzemplarz?
myslalam jednak, ze jak na taka cene i takie opinie bedzie lepszy, a byl taki normalny....
moze faktycznie to jakis feler? bo az mi sie nie chce wierzyc, ze za taka kase sprzedaja takie cos?

Cha no wyobraźcie sobie, że na allegro znalazłam speediego sx w nowych kolorach z gondolą i nawet cabrio fix też ten sam sprzedawca ma :-). Jakież było moje zaskoczenie gdy na pytanie czy przy zakupie całości nie opuściłby jeszcze z ceny lub dodał gratis...ponieważ woli zrobić on transakcję poza allegro tylko przez swój sklep internetowy, to mamy szansę dostać orginalną osłonkę przeciwdeszczową na spacerówkę + pałąk do spacerówki a to wszystko za 2,3tys. bez dodatkowych kosztów za pobraniem. I wysyłkę może zrobić jeszcze dziś :-). Oby więcej takich dobrych wiadomości od rana.:-)

Witam wszystkich serdecznie!:-)
Jestem tu nowa, od kilku dni śledzę to forum i jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy obecnych. Niebawem rodzę i mnie również ogarnia przerażenie, uczucie niemocy:szok: i sama nie wiem czego jeszcze jak pomyślę, że mam podjąć decyzję co do wyboru wózka. Już przed trafieniem tutaj skłaniałam się ku speediemu, zamierzałam kupić od razu cały zestaw z fotelikiem z kolekcji 2007 lub 2008. Jedynie troszkę skłania mnie do zastanowienia cena i to, że chciałabym się przekonać, że nie ma na rynku alternatywy godnej uwagi, a w gąszczu dostępnych ofert trudno mi to ocenić. W związku z tym mam prośbę do wszystkich, a w szczególności do niezastąpionej buby o informacje, czy poleciła by jakiś wózek podobny parametrami do speeda. A drugie moje pytanie jest takie, znalazłam w internecie 2 modele wózków: Kess Jogger K-74 i Bexa B3 trzykołowy, nie miałam okazji im się przyjżećz bliska, wydaje mi się że to są nowe modele na rynku, ale może ktoś jest w stanie coś napisać na ten temat. Z góry bardzo dziękuję.:tak:

reklama
malika ja zastanawialam sie nad quinny speedi i casualplay s4.
Zdecydowalam sie na ten drugi poniewaz byl jak dla mnie zgrabniejszy, quinny wydawal mi sie olbrzymi w stosunku do mojej coreczki ;-) Ja jednak kupowalam tylko sama spacerowke, nie bralam gondoli. Jestem zadowolona ze swojego wozia.
Z takich trojkolowcow to chyba te dwa wozki sa w miare podobne....nie znam innego szczerze mowiac. Obawiam sie, ze tansze odpowiedniki moga nie byc tak dobre jednak.

Do góry