A
Agutek
Gość
Ja bym chciala jednak chyba 4-kolowa spacerowke.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutku jeśli chodzi o Chicco ct 04 to ja widziałam go na żywo w sklepie i jest bardzo fajny ale niestety moja córcia się do niego nie mieściła na wysokość miała głowę w budce musisz przymierzać córciegondolka o dlugosci 74 cm to wcale nie tak duzo w porownaniu z innymi gondolami
z tego co pamietam to moj mutsy mial wlasnie chyba 74cm i ta gondola uznawana jest za bardzo mala, aczkolwiek nam w zupelnosci wystarczyla ;-) prawda jednak, ze duzego dziecia to ja nie mam ;-)
to teraz mi poradzcie
potrzebuje parasolki, mam 3 typy
-zooper hula
ZOOPER HULA - LEKKI, ZWROTNY, NOWOCZESNY (294450307) - Aukcje internetowe Allegro
-chicco multiway
CHICCO MULTIWAY 2008 z barierką (następca CT04) (294035073) - Aukcje internetowe Allegro
-jane energy
WÓZEK SPACEROWY JANE ENERGY KOL H 19 ORANGE (292196440) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiscie wiem, ze jane ma bardzo dobre opinie i sugar bedziesz na pewno mnie do niej namawiala ;-)
tylko jane jak dla mnie troche za droga jest, bo ciagle w glownym uzyciu na byc casualplay, a parasolka sporadycznie
do tego musialabym jeszcze dokupic palak co znowu podwyzsza koszt wozka aczkolwiek gdybym otrzymala powalajace argumenty o totalnej wyzszosci jane nad pozostalymi to pewnie bym sie skusila
gdyby jednak wziac pod rozwage pozostale dwa to ktory?