reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

no wlasnie sofik - odzezwij sie ...prosze tutaj dzienne raporty z samopoczucia zdawac! a tak a propos to co masz nieregularne @ ze taka roznica Ci wyszla miedzy datami ??
gie-oska tojednym slowem gleboko balowalas :) Fajnie ci trafilo na walentynkowy weekend! My tez bylismy na baletach ale tak leciutko tylko:)
gastone - i co zdecydowalas sie na ktorys wozek? Ten P&T ma bardzo mieszane recencenzje....jedni go uwielbiaja pod niebiosa a inni psy wieszaja wiec nie wiem gdzie tu prawda....to chyba podobnie jak z buzzem :) ale jane maja juz opinie stonowane....

reklama
hejka...kasia to ja szukalam nowego buzza starszy rocznik ale jak patrze na te sliczne kolory z nowszego buzza to az dech mi zapiera;-)baba zmienna jest...:-)i chodz starszy model bardziej mi sie podoba nie dam za wozekk 1600zl..szok:szok::szok::szok: poza tym czarnego nie chce... takze albo cene obniza do ok 1000albo kupie sobie nowy model a dokupie potem wieksze siedzisko..wczoraj na allegro byl buzz ten kolor co pawimi za 850zl...tylko jakos meza nie moge przekonac do tego wozka ale i tak dopne swego;-)
Sofik nadal czekamy na jakies info od Ciebie!!

no wlasnie sofik - odzezwij sie ...prosze tutaj dzienne raporty z samopoczucia zdawac! a tak a propos to co masz nieregularne @ ze taka roznica Ci wyszla miedzy datami ??
gie-oska tojednym slowem gleboko balowalas :) Fajnie ci trafilo na walentynkowy weekend! My tez bylismy na baletach ale tak leciutko tylko:)
gastone - i co zdecydowalas sie na ktorys wozek? Ten P&T ma bardzo mieszane recencenzje....jedni go uwielbiaja pod niebiosa a inni psy wieszaja wiec nie wiem gdzie tu prawda....to chyba podobnie jak z buzzem :) ale jane maja juz opinie stonowane....

Wczoraj bylam w sklepie i ogladalam obydwa wozki.I powiem ci szczerze ze chyba jane.P&T ma starasznie plytkie siedzisko.Poza tym jane jest o wiele solidniejszy i ladny.Zdecyduje sie chyba na jane.Mam okazje kupic z gratisem w postaci fotelika, ktory rozklada sie na plasko.Fotelik jest gratis wiec czemu nie.Bede miala dla drugiego bobaska.Musze poczekac tylko jeszcze ok 3-4 tygodni bo wozki sa w belfascie (kupuje z drugiej reki, bo nowy kosztuje 490 euro i jak na wozek na kilka miesiecy i jako dodatkowy to chyba za duzo)a wlasnie wtedy wybieramy sie tam na wycieczke.Znalazlam 4 fajne oferty, jesli jeszcze beda skorzystam z ktorejs z nich.:-)
a tak wyglada z fotelikiem na plasko.Ten drugi to kolor, jai moge kupic.Moj jane energy jest w identycznych kolorach

Witam sie

Pawimi zaczełam wczoraj pisac posta ale maly sie ruszal szala wiec musilam dac spokoj.
Teraz jeszcze spi po nocy i nie kopie...
Nie te terminy to nie przez @, tylko z OM mam 34 tc a z USG kotre bylo robione wyszlo 36 tc ale to znaczy ze dziecko jest wieksze i moze chciec wyjsc wczesnije...

A My dzis zamawiamy Quinny :-):-):-):-) co do koloru rany mam taki metlik ze szok hihihi Ciekawe ile bedzie szla przesylka...

A ten quinny buzz 3 to ma ładna cene;-)

bede pisac i dam znac co u mnie tylko wczoraj jakos nie mialam sily .
A ten watek mi sie podoba tylko na nim na BB sie udzielam i na irlandia:-D

hejka...kasia to ja szukalam nowego buzza starszy rocznik ale jak patrze na te sliczne kolory z nowszego buzza to az dech mi zapiera;-)baba zmienna jest...:-)i chodz starszy model bardziej mi sie podoba nie dam za wozekk 1600zl..szok:szok::szok::szok: poza tym czarnego nie chce... takze albo cene obniza do ok 1000albo kupie sobie nowy model a dokupie potem wieksze siedzisko..wczoraj na allegro byl buzz ten kolor co pawimi za 850zl...tylko jakos meza nie moge przekonac do tego wozka ale i tak dopne swego;-)
Sofik nadal czekamy na jakies info od Ciebie!!
ja tez szukam silvera tanszego najlepiej z drugiej reki uzywanego bo na nowego za 800 zl. mnie nie stac :-(

Sofik w koncu sie odezwalas...ja juz myslalam ze pojechalas na porodowke ale na szczescie maluch siedzi w brzuszku...skoro dzis zamawiacie buzza to jaki w koncu kolorek wybralas bo nie napisalas??napisalas"A ten quinny buzz 3 to ma ładna cene" o ktory link Ci chodzilo??
Sofik mi tez sie watep buzzowy bardzo podoba;-)
Kasia widze na kolejny wozek zachorowalas hehe...a jak buzz uzywasz go juz czy czekasz jeszcze az bedzie trpche cieplej?? buziaki kochane

reklama
Gastone super ten jane co dalas podobno to sa bardzo lekkie wozie ok 8kg spacerowka...i ten fotelik co masz na zdjeciu to super sprawa ze sie tak na plasko rozklada bo spokojnie gondole moze zastapic....no i zaoszczedzisz bo nie musisz gondolki kupowac;-)

Do góry