reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pytanie o gondolę

reklama
Ja akurat mam priam - patrząc na wymiary siedziska w balios to są mniejsze, może nie jakoś bardzo dużo bo np szerokość to 3cm ale dla mnie to już różnica. Szczególnie że porównując z thule to już o 6cm więcej (bo o kolejne 3cm jest większy od balios).

A u mnie dziecko śpi w wózku i będzie to też robiło zima więc musi mieć w moim odczuciu dużo miejsca i wygodnie.

Ale ja po trójce dzieci mam bardzo duże rozeznanie (każde dziecko miało kilkadziesiąt wózków bo tak wyszło) więc i wymagania z kosmosu 😉

Także mój mimo 8kg, 70cm ma dla mnie ciasno 🙂
Tak priam jest mniejszy, kojarzę jak wybieraliśmy w salonie. Moja corka nie śpi raczej w wózku odkąd mamy spacerówkę, zdecydowanie woli podziwiać świat.

Ja tez pracuję zdalnie odkąd mała skończyła tydzień🫢 w tym czasie śpi u siebie w łóżeczku, chociaż już teraz to więcej pracuję po 21 jak idzie spać na noc.

U nas tylko cycuś :) więc łóżeczko odpada tzn. spał by tam może 5 minut :D
A wózek mamy z opcją bujania co ratuje sytuacje i dziś drzemka 2h :) plus zdrowo póki smogu nie ma

U nas tylko cycuś :) więc łóżeczko odpada tzn. spał by tam może 5 minut :D
A wózek mamy z opcją bujania co ratuje sytuacje i dziś drzemka 2h :) plus zdrowo póki smogu nie ma
Ja jakos miałam ciśnienie żeby ją przyzwyczaić do spania w łóżeczku, bo wiedziałam że będę pracować. Jak była zupełnie malutka to spała w chicco baby hug w tym pokoju gdzie js pracowałam, a jakoś od 5 miesiąca ją przyzwyczajalam do łóżeczka na drzemki ( noce zawsze były w dostawce obok nas). Tylko problem jest ze spaniem poza domem, w aucie to jeszcze uśnie, ale jak jesteśmy gdzieś na gościnie to próbujemy w wózku, ale trwa to czasami długo i nie zawsze się udaje. Także są plusy i minusy jak dziecko jest przyzwyczajone tylko do łóżeczka.

Ja jakos miałam ciśnienie żeby ją przyzwyczaić do spania w łóżeczku, bo wiedziałam że będę pracować. Jak była zupełnie malutka to spała w chicco baby hug w tym pokoju gdzie js pracowałam, a jakoś od 5 miesiąca ją przyzwyczajalam do łóżeczka na drzemki ( noce zawsze były w dostawce obok nas). Tylko problem jest ze spaniem poza domem, w aucie to jeszcze uśnie, ale jak jesteśmy gdzieś na gościnie to próbujemy w wózku, ale trwa to czasami długo i nie zawsze się udaje. Także są plusy i minusy jak dziecko jest przyzwyczajone tylko do łóżeczka.

Ja akurat po raz trzeci jestem team co-sleeping więc jak i przy drugim dziecku nawet łóżeczka nie kupowałam :)

reklama
Ja akurat po raz trzeci jestem team co-sleeping więc jak i przy drugim dziecku nawet łóżeczka nie kupowałam :)
Podziwiam 👍 ja nie dałabym rady tak pracować. Dużo rozmawiam przez telefon albo mam jakieś telekonferencje, ale to robię z reguły jak mała nie śpi, a jak już zaśnie to muszę pracować na pełnym skupieniu.

Do góry