Niezły wynikAle ja po trójce dzieci mam bardzo duże rozeznanie (każde dziecko miało kilkadziesiąt wózków bo tak wyszło) więc i wymagania z kosmosu
reklama
Madzia08.1978
Fanka BB :)
Tak priam jest mniejszy, kojarzę jak wybieraliśmy w salonie. Moja corka nie śpi raczej w wózku odkąd mamy spacerówkę, zdecydowanie woli podziwiać świat.Ja akurat mam priam - patrząc na wymiary siedziska w balios to są mniejsze, może nie jakoś bardzo dużo bo np szerokość to 3cm ale dla mnie to już różnica. Szczególnie że porównując z thule to już o 6cm więcej (bo o kolejne 3cm jest większy od balios).
A u mnie dziecko śpi w wózku i będzie to też robiło zima więc musi mieć w moim odczuciu dużo miejsca i wygodnie.
Ale ja po trójce dzieci mam bardzo duże rozeznanie (każde dziecko miało kilkadziesiąt wózków bo tak wyszło) więc i wymagania z kosmosu
Także mój mimo 8kg, 70cm ma dla mnie ciasno
olka11135
Tak priam jest mniejszy, kojarzę jak wybieraliśmy w salonie. Moja corka nie śpi raczej w wózku odkąd mamy spacerówkę, zdecydowanie woli podziwiać świat.
U nas nie ma co podziwiać bo dzidziuś śpi przed domem, a mama pracuje
Madzia08.1978
Ja tez pracuję zdalnie odkąd mała skończyła tydzień w tym czasie śpi u siebie w łóżeczku, chociaż już teraz to więcej pracuję po 21 jak idzie spać na noc.U nas nie ma co podziwiać bo dzidziuś śpi przed domem, a mama pracuje
olka11135
Ja tez pracuję zdalnie odkąd mała skończyła tydzień w tym czasie śpi u siebie w łóżeczku, chociaż już teraz to więcej pracuję po 21 jak idzie spać na noc.
U nas tylko cycuś więc łóżeczko odpada tzn. spał by tam może 5 minut
A wózek mamy z opcją bujania co ratuje sytuacje i dziś drzemka 2h plus zdrowo póki smogu nie ma
Madzia08.1978
Ja jakos miałam ciśnienie żeby ją przyzwyczaić do spania w łóżeczku, bo wiedziałam że będę pracować. Jak była zupełnie malutka to spała w chicco baby hug w tym pokoju gdzie js pracowałam, a jakoś od 5 miesiąca ją przyzwyczajalam do łóżeczka na drzemki ( noce zawsze były w dostawce obok nas). Tylko problem jest ze spaniem poza domem, w aucie to jeszcze uśnie, ale jak jesteśmy gdzieś na gościnie to próbujemy w wózku, ale trwa to czasami długo i nie zawsze się udaje. Także są plusy i minusy jak dziecko jest przyzwyczajone tylko do łóżeczka.U nas tylko cycuś więc łóżeczko odpada tzn. spał by tam może 5 minut
A wózek mamy z opcją bujania co ratuje sytuacje i dziś drzemka 2h plus zdrowo póki smogu nie ma
olka11135
Ja jakos miałam ciśnienie żeby ją przyzwyczaić do spania w łóżeczku, bo wiedziałam że będę pracować. Jak była zupełnie malutka to spała w chicco baby hug w tym pokoju gdzie js pracowałam, a jakoś od 5 miesiąca ją przyzwyczajalam do łóżeczka na drzemki ( noce zawsze były w dostawce obok nas). Tylko problem jest ze spaniem poza domem, w aucie to jeszcze uśnie, ale jak jesteśmy gdzieś na gościnie to próbujemy w wózku, ale trwa to czasami długo i nie zawsze się udaje. Także są plusy i minusy jak dziecko jest przyzwyczajone tylko do łóżeczka.
Ja akurat po raz trzeci jestem team co-sleeping więc jak i przy drugim dziecku nawet łóżeczka nie kupowałam
reklama
Madzia08.1978
Podziwiam ja nie dałabym rady tak pracować. Dużo rozmawiam przez telefon albo mam jakieś telekonferencje, ale to robię z reguły jak mała nie śpi, a jak już zaśnie to muszę pracować na pełnym skupieniu.Ja akurat po raz trzeci jestem team co-sleeping więc jak i przy drugim dziecku nawet łóżeczka nie kupowałam
Podziel się: