reklama
abryz - też dostaliśmy Bebilon pepti - wczoraj wykupiliśmy w aptece i ono jest naprawdę smaczne ( takie jak zwykłe mleczko Bebilon) - tylko po tym mleczku Mirek się nie najada - pół godzinki po zjedzeiu płakał, ze jest głodny
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
gosiek a nasza Ania też już jest małą terrorystką jeśli chodzi o noszenie na rękach, ale dzisiaj udało mi się ją zając czymś innym. Położyłam jej w zasięgu wzroku kolorową maskotkę i jak na razie jest spokój bo mnie już kręgosłup na wieczór wysiada....
rozumiem cię -u mnie jak mąż wraca z pracy - to moje słowa - Romek -- weż na 5 minut Mirka - i przekazuję mu - a sama odpoczywam
a w łóżeczku tez zawiesiłam mu taką kolorową żyrafke i sobie z boczku macha rączką i się nią bawi
ostatnio dostała taki siedzaczek - to czasami wkładam go do niego w pozycji lezącej - ale on jeszcze jest za mały i się niecierpliwi
trini - jak tak dalej ponosimy nasze maluchy - to będziemy mogły startować w Mistrzostawach świata w podnoszeniu ciężarów. ;D
a w łóżeczku tez zawiesiłam mu taką kolorową żyrafke i sobie z boczku macha rączką i się nią bawi
ostatnio dostała taki siedzaczek - to czasami wkładam go do niego w pozycji lezącej - ale on jeszcze jest za mały i się niecierpliwi
trini - jak tak dalej ponosimy nasze maluchy - to będziemy mogły startować w Mistrzostawach świata w podnoszeniu ciężarów. ;D
abryz
MAJOWA MAMA'06
Mojego brzdąca dziś rano uśpił odkurzacz. Szkoda, że w nocy z niego nie mogę korzystać - Jakub ok. 4 ma swoje godzinki i zamiast spać, rozgląda się po pokoju. Rzadko go noszę, bo mi kręgosłup wysiadł. Mam nadzieję, że nie będzie mnie terroryzował.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
No to spoko abryz Jakubek lubi głośne usypiacze :laugh:
O
Oleńka27
Gość
dziewczyny mam dwa pytanka .
1. co dajecie na kolki? ja jem wszystko gotowane wiec z jedzenia az mi sie nie chce wieżyc ze ma kolki masuje mu brzuszek i nic smaruje maścia majerankową przechodzi mu dopiero po kropelkach espumisan ale nie chce go za czesto tym faszerowac! jeszcze mój durny chłop dzis w nocy zamiast na łyżeczke kropelke to prosto do buzi i wlało mu sie 3 krople mysłmam ze idiot zabije !!! co za debil bezmuzgowy!!!
2. po jakim czasie można wyjść na spacekre z małym??
1. co dajecie na kolki? ja jem wszystko gotowane wiec z jedzenia az mi sie nie chce wieżyc ze ma kolki masuje mu brzuszek i nic smaruje maścia majerankową przechodzi mu dopiero po kropelkach espumisan ale nie chce go za czesto tym faszerowac! jeszcze mój durny chłop dzis w nocy zamiast na łyżeczke kropelke to prosto do buzi i wlało mu sie 3 krople mysłmam ze idiot zabije !!! co za debil bezmuzgowy!!!
2. po jakim czasie można wyjść na spacekre z małym??
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
gosiek stosuje do kompieli taki specyfik balneum plus i oliwke bambino ale to nie wiele daje....
ale troszke mnie uspokoiłaś pisząc ze wiele dieci tak ma
Trini mam prośbe jak poradziłaś sobie z łuszczącą sie skórką? bo mi oliwka (bambino) nie wiele pomaga to juz 4 dzien.
długo ro u Ciebie a właściwie u Twojej niuni trwało?
ale troszke mnie uspokoiłaś pisząc ze wiele dieci tak ma
Trini mam prośbe jak poradziłaś sobie z łuszczącą sie skórką? bo mi oliwka (bambino) nie wiele pomaga to juz 4 dzien.
długo ro u Ciebie a właściwie u Twojej niuni trwało?
dziewuszki...mojej Kini też się skórka łuszczy,ale widze,że stopuje,smaruję po kąpieli oliwka i za każdym razem przy przewijaniu kremem nawilżającym,akurat mam johnsona i fajny jestdwa dni to trwa póki co,ale jest lepieja mam pytanko po jakim czasie odpadła wam pępowinka?znaczy kikutek???
reklama
HEKSA mojej skóra łuszczyła sie przez 6-7 dni , smarowałam tylko bambino i już jest oj.
Nam pempowina iopadła po 10 dniach, potem przez 7 dni smarowliśmy wódką : (zalecenie położnej) i schował się już prawie całkowicie
Oleńka my na pierwszy spacer poszliśmy jak mala miała 12 dni
Nam pempowina iopadła po 10 dniach, potem przez 7 dni smarowliśmy wódką : (zalecenie położnej) i schował się już prawie całkowicie
Oleńka my na pierwszy spacer poszliśmy jak mala miała 12 dni
Podziel się: