reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
za kazdym karmieniem Basiu bo tak jak napisałas niewiadomo kiedy kolki się spodziewać
Trzymaj się Basiu cieplutko :) :) :)

j a podobnie jak trini

dzisiaj testujemy z Mirkiem maść linomag i jak na razie pupcia jest totalnie bialutka - a maść w miare cenowo 7 zł

za kilka dni sprawdzę Alantan - maść - tez nie droga ok7 zł a słyszałam, ze dobra

Na pupke - maka ziemnaczana tylko i wylacznie ;D watka tak jak puder sie zasyupuje, super:)

Pieluszki - na dzien tetrowe, na noc pampers, na spacer pampers rowniez:)

nam lekarz kazał przemywać kilka razy na dzień przegotowaną wodą - pomaba naprawdę - super znikają

mojemu nie - ale pooć schodzą tylko dzieciom przenoszonym ( tak w szpitalu pielęgniarka mówiła) - pytała się o to koleżanka z łóżka obok - bo jej synek łuszczył się jak wąż - ale to było po porodzie

kilkanaście dni po porodzie Mirkowi schodziła troszczeczke skórka ze stópek to ją smarowałam oliwka i przeszło - teraz już mam spokój

reklama
W szkole rodzenia babka mówiła że własnie czasami tak schodzi i trzeba smarowac oliwką do tej pory aż zejdzie cała.

Do góry