reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
dziewczyny czy ktorys z waszych bobasow ma ciemieniuszke bo moj ma i nie umiemy sobie z nia poradzic :( jak mu smaruje to sie to robi takie miekkie i sie slimaczy jakby, a rano to jest jedna wielka popekana skorupa, mowili ze jak sie bedzie smarowac to zejdzie a tu nic nie schodzi i wcale nie jest lepiej.
No to narazie non stop mu smaruje bo jak ma suche to sie boje ze o cos zachaczy i bedzie rana bo raz juz tak zrobil :(:(:( RATUNKU

moja miala jak miala chyba 3 tyg smaruj glowke oliwka z godzine przed kapiela (jak ciezkos chodzi zaloz czapke) w kapieli wymyj a potem jak osuszysz to wyszczotkuj dobrze jakby pod wlos(tak jak odchodza luski).to potrwa z jakis tydzien! mozesz to robic ewentualnie grzebykiem delikatnie! nic sie nie martw z czasem zejda tylko musisz to powtarzac codziennie!

trini ale masz super :laugh: przespane nocki to marzenie każdej mamy ;)
moja na razie standardowo, jedzenie ok. 24, potem 3-4, potem 6-7... nie da rady inaczej
ale mam nadzieję, że już wkrótce da mi trochę pospać ;)

a+t, ewe, ja też bym chciała tą płytkę :)

kasiaczek -ja też się męczę - ma na czubku główki taką maltką ale nie chce zejśc :(
A tak wogóle mojemu się spodobało drapać prawą rączką po główce - i tak to często robi, że aż mu się ranki porobiły - muszę mu obcinać codziennie paznokcie i zakładam czasami rękawiczkę.

no z tymi paznokietkami to tez mam
wlasnie jest po oliwce, i kapieli trosze zeszlo tego ale
jeszcze jedo pytanko czy miejce po ciemieniuszce jest takie zaczerwienione

jak ta oliwka na glowie polezy godzinke i potem ja zaczniesz szczoteczka zczesywac to naturalnie bedzie troszke zaczerwienione! to tak jak maluszek trze oczka to tez ma na okolo zaczerwienione.Aha mozesz tez robic to delikatnie paznokciami te co odchodza krzywdy nie zrobisz:)

ja do drapania to juz nie mam takich problemow ale tez musze czesto obcinac bo drapie nas i szczypie:(

DZIEKUJE BAAAAAAAAAAAAAAAAAARODZOOOOOOOOOOOOO JUZ POLOWY ZESMY SIE POZBYLI
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry