reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

Ja się muszę pochwalić, bo Ania dzisiaj drugą noc z rzędu przespała całą, bez pobudki na jedzonko :) Jestem z niej dumna :) :) :) :) tylko dwa razy dawałam jej smoczek i spała dalej.

reklama
Lilith i a+t o jakiej płycie mówicie ??? bo chyba coś przegapiłam. Ja też chce !!!!!!!!! kurcze wogóle nie w temacie :(

Mowimy o plycie "Szczesliwe niemowle". Lilith ja ma i przeslala mi, a ja mam podac dalej. Zglosila sie heksa, ale nie podala mi adresu, wiec moze napisz mi swoj adres na priva to Ci przegram i przesle, a Ty potem podasz dalej jesli ktos bedzie chetny...

Ewe a bedzie ci wogole potrzebna? bo to chyba zalezy od dzidzia! A+T mowi ze na jej nie dziala a na moja tylko to :) i badz tu madry:)

Ja tez dzis moja pochwale!wczoraj jadla o 19godz 150 zwykla potem o 23godz 60 z kleikiem i przespala pieknie do 6 czyli tak jak sie budzi i nawet troche polezala i nie plakala odrau o jedzenie.:)

reklama
Do góry