reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
Jak przykrywacie swoje dzieci do spania, bo ja malego przez dlugi okres krepowalam ale teraz jest juz zbyt duzy i silny, polozna dala mi jeszcze inny sposob krepowania dzieci starszych ale za duzo z tym roboty.
Ale ostatnio przezylam z tego powodu koszmar bo maly w nocy naciagnal sobie pled na buzke i tak sie przestraszyl ze nie umialam sie uspokoic i potem pol nocy nie spalam bo balam sie ze sie udusi.
I rozmawialam z kolezanka ktora ma coreczke 10 miesieczna i mnie opieprzyla ze nie wolno normalnie przykrywac dzieci tak pod pachy bo czesto sie dusza malenstwa szczegolnie w okresie zabkowania i powiedziala jak prawidlowo trzeba przykrywac.
Ale ostatnio przezylam z tego powodu koszmar bo maly w nocy naciagnal sobie pled na buzke i tak sie przestraszyl ze nie umialam sie uspokoic i potem pol nocy nie spalam bo balam sie ze sie udusi.
I rozmawialam z kolezanka ktora ma coreczke 10 miesieczna i mnie opieprzyla ze nie wolno normalnie przykrywac dzieci tak pod pachy bo czesto sie dusza malenstwa szczegolnie w okresie zabkowania i powiedziala jak prawidlowo trzeba przykrywac.
kasiaczek - to zdradz nam jak Ci kazala, a ja Alusie przykrywam normalnie kolderka - wlasnie pod paszki. Na szczescie kolderka jest duza i (poki co) za ciezka, zeby Ala sobie naciagnela ja na buzke!
I w ogole ostatnio bardzo sie poci w nocy i musze wymyslec cos innego albo do przykrycia albo do ubrania.
I w ogole ostatnio bardzo sie poci w nocy i musze wymyslec cos innego albo do przykrycia albo do ubrania.
My śpimy w śpiworku. Mamy 3 różne: cieniutki na upały, troszkę grubszy i całkiem gruby. To jest coś takiego http://www.allegro.pl/item123058694_swietny_spiworek_56_62_68_74_bellvit_qs1_.html
reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
No wlasnie Kasiaczek - jak to sie powinno przykrywac??
Ja Olka przykrywam normalnie kolderka a jak jest cieplo to pieluszka flanelowa...
Ja Olka przykrywam normalnie kolderka a jak jest cieplo to pieluszka flanelowa...
Podziel się: