reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

A moja dzis pobila samą siebie: zjadla o 20.30, potem kąpanko, troche jeszcze pobrykala i lulu. Wstala dopiero o 9.30 i wcale nie wydawala sie glodna ;) Wprawdzie w nocy chyba z 5 razy smoka wołała, ale lepsze to niz cala "impreza" z karmieniem :) Zreszta mezus do niej w nocy wstaje, ja go tylko budze i spie dalej.

reklama
WPANIALE,ZAZDROSZCZE TAKIEJ NOCKI
JA TO CHYBA SIE NIE DOCZEKAM PRZESPANEJ CALEJ NOCY
MOJA TEZ MUSI PAPUSIAC CO 4H,WCZORAJ OBUDZILA SIE SAM O 12.00 BO PRZEWAZNIEJ JA KARMIE NA SPIACO O TEJ PORZE,ALE ZJADAL 80ML I TO WSZYTKO,HMM..

No a+ t to chyba Twoja Alunia przebiła moją Natale.
Fajne takie spanie dziecka?? Mnie sie podoba tylko ze moja nie budzi sie w nocy i nic nie chce wiec nocka spokojna bez wstawania.

hehe, nie wkurzaj mnie heksa, bo Ci dziecko podmienie na moje ;) ;)
Dzis pospala 3 razy po pol godziny z czego w czasie snu co chwile sie budzila i marudzila :(

hehe, nie oddam za nic - zartuje przeciez ;) Chociaz czasem juz wychodze z siebie :( Jesli teraz ją jednak dziasla bola, a nic z nimi szczegolnego sie nie dzieje, to co bedzie potem? Wrr

reklama
A+Ta stosowalas jakies metody z tej plytki?
Ja niestety moja tez musze karmic znow w nocy ale tylko raz. teraz chodzi spac o 20 i wstaje o 6 lub 6.50...

Do góry