reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
Moj sie nie boi ludzi z czarnymi włosami bo mamunia jest czarna;-) Czapek tez nie lubi:tak:
A pozatym mam dylemat...mamy nowe meble i chcemy je jakos rozstawic w duzym pokoju ale łozeczko z deka zawadza i zastanawiam sie czy nie przeprowadzic juz Alka do małego pokoju...łozeczko by stało przy dzwiach wiec prawie taka sama odległosc ale jakos przywzyczaiłam sie do tego ze jast cały czas koło nas i zastanawiam sie czy to nie za wczesnie:confused: Wiem ze niektore z was mają od poczatku osobne pokoiki dla dzieci ale ja chciałam tak do roku zeby spał z nami w pokoju...Nie wiem jak to sie sprawdza i czy jest b. uciazliwe? Alek sie ostatnimi czasy czasem budzi z raz albo 2 w nocy i musze dac mu dac smoczek albo jak sie juz rozbudzi to chwile polulac ale to nawet nie o to chodzi tylko jakos tak dziwnie bo w dzien tez jak go wkładam do łozeczka to mam go cały czas na oku a on mnie:-) No ale i tak kiedys to nastapi wiec moze juz go przyzwyczajac...:confused:

angie nie wiem co Ci poradzić, bo nasza Ania niby ma swój pokój, ale cały czas my w nim śpimy razem z nią :-) No i też budzi sie w nocy, ale wtedy bierzemy ją do naszego łóżka i tak śpi do rana.

Ja tez sie zastanawiam kiedy młodego przeprowadzic do jego pokoju (który narazie jest takim biurowym pokojem;-) ). No bo mógły juz isc ale tak nam jakos wygodnie jak sie przebudzi w nocy to tylko wyskok z łóżka smok i spimy dalej:confused: A kiedy Wy planujecie? No i jak juz wyprowdzicie dzieci na swoje;-) :laugh2: to w jakim łózeczku beda spały? Moja koleżanka przeprowdziła swoje roczne dziecko do jego pokoju i spał i spi nadal:tak: malo ze sam to jeszcze ma normalne łóżko. Chyba bym sie bała ze spadnie:confused:

my mamy problem - mamy 2 pokoje, jeden duży jeden sypialnia nasza i córci... więc jak ona podrośnie to niestety będziemy się chyba musieli wynieść do "salonu" :baffled: :no: kurcze, porażka... musimy mieszkanie większe znaleźć

My mamy trzy pokoje wiec jest ok. Tylko jak bedzie nastepny szkrabek to przydaloby sie wieksze mieszkanie. wiec myslimy nad większym zeby kazdy miał swój kat.

reklama
My mamy tylko 2 pokoje i nie mamy zadnej sypialni ani salonu tzn sypialnie mamy w salonie;-) a w małym pokoju komputer i szafe i łozko ktore jest juz sprzedane ale jeszcze stoi... :-D Ale nie nazekam bo niektorzy maja 1 pokoj i zyją...no i nie muszą dziecka przeprowadzac hehe;-) A tak serio to chyba sprubujemy go jednak przeniesc...jutro zaczynamy przemeblowanie...jak bedzie zle to go importujemy spowrotem:tak:

Do góry