reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

Ja jestem ciekawa jak to bedzie jak mnie młody nie bedzie widział cały dzień:confused: Bo jak zobaczy tate jak wróci z pracy to tak sie cieszy i wyrywa do niego ze az miło patrzec.

reklama
l@nka, na pewno się przyzwyczai, i będzie się super cieszył na Twój widok :-)

Weronika też ostatnio z rezerwą podchodzi do obcych... najgorzej że boi się mojego teścia - pojechaliśmy do nich w sobotę (odwiedzamy ich tak co 3-4 tygodnie), spojrzał na nią, a ona w ryk.. i co chciał coś do niej powiedzieć to buźka w podkówkę i strach w oczach :baffled: no aż mu przykro było, ja tam za nim nie przepadam, ale takie płacze to aż głupio...:dry:

:-D Ola Marysia dostała takiej histerii na widok dziadków ze już widziałam oczyma wyobraźni swój szybki powrót do krakowa (200 km):eek: . To chyba te sławetne lęki 8 miesiaca, co? Pocieszające ze nie tylko ona tak ma:-)

może i tak... generalnie zaczęła się bać obcych, bardziej facetów niż kobiet, jak się tylko taki odezwie np. nasz przyjaciel-sąsiad, od razu ryk...
a mój mąz dzisiaj stwierdził "bardzo dobrze, jedyny facet Niusiu w twoim życiu to tatuś, tak do 18 lat" ;-) :-) :-D marzyciel...

A moj sie juz o wiele mniej boi niz wczesniej. Najbardziej bał sie mojego taty chyba bo ma wasy a pozniej zaczął wyciagac łapke do tych wasow tak niesmiało a otatnio to juz je wytarmosił i przestał sie bac:-D Obcy tez go juz jakos mega nie przerazaja chyba ze tak od progu chcą go łapac na rece ale to nic dziwnego musi sie wpierw u mnie na rekach poprzygladac a potem juz spoko tyle ze i tak nie za bardzo lubi byc noszony przez zupełnie obce osoby ale jak go zagaduja nie dotykajac go to juz nie ma takiej histeri jak wczesniej. On wył na widok obcych ludzi, szczegolnie wiekszej ilosci jak mały dzikusek:tak:

reklama
Nasza tez sie w ogole nie boi, a jak ktos ladnie zagada i sie usmiechnie, to ona tez go obdaruje pieknym, zebatym usmieszkiem :laugh2:

Do góry