reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

Biedronka, Jakub wypija zazwyczaj 2 herbatki po ok 120ml i to z butelki. Resztę - łącznie z kaszką - zjada z łyżeczki. Dziwię się, że herbatkę ciągnie z butli, bo smoka nie cierpi. Kupiłam mu kubek - niekapek, ale się nim bawi.
Na widok herbatki zaczyna się trząść z radości :-D:-D:-D

reklama
od kilku dni Zosia ma akcej "tylko mama"
caly czas musze sie nia zajmowac!!tychko nosic na rekach bo caly czas marudzi!!moze to wkoncu zeby??!! juz sama nie wiem ale nawet do wc nie moge wyjsc bo placze jak tylko znikne jej z pola widzenia!!

Evelinka nie pomogę ci, bo nic nie wiem na ten temat.

Abryz jestem w szoku ile Jakub pije:szok: Moja pije raz około 50ml herbatki lub wody (raz z butelki, raz z niekapka) i to wszystko - (nie pije też soku) -tylko mleko.

Hm, to ja tez przestane uzywac nawilzanych chusteczek. Teraz znow smaruje Tridermem - bede to robic tydzien i potem zobaczymy.

u nas niestety nie ma tych firm co w Polsce :no: sa tylko 3 i jeszcze jakas jedna ale ona to ma 4 produkty chyba:szok:
znalazlam sliwki z jablkiem to wszystko sprobuje zobaczymy
zazdrosze Wamm tych sloiczkow w Polsce jest bardzo bogaty wybor szczegolnie z mieskiem

moj wypija 250 ml to strasznie duzo w porownaniu do Waszych
i nie chce juz pic z nikapka nie wiem co zrobic, bo jak mu dam kubek to przez caly dzien nic nie wypije:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Czarownica, po prostu dextroza to jest jedna z dwóch odmian chemicznych glukozy - D glukoza. Jest jeszcze L glukoza ale ona nie jest przyswajana przez komórki. Dextroza to poprostu cukier w herbatce.
A co do tych twioch akcji z Małą, to może to, że zbliża się 8 miesiąc...

reklama
Do góry