reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

Kasiaczek przepraszam że dopiero dzisiaj odpowiadam ale nie było mnie 4 dni.
Śliwki kupuję w słoiczku. Z Hippa są śliwki węgierki - dobrze działają. Z Gerbera są suszone śliwki - bardzo dobre. Ale ostatnio najlepiej pomogło jabłko z suszonymi śliwkami z Gerbera. Ale działanie rozluźnijące mają jabłko, gruszka, morele, brzoskwinie. Jak ma zatwardzenie to nie dawaj mu tylko bananów. Marchewka też ma działanie zatwardzające. No i kaszki i kleiki też kupce nie pomagają.

reklama
Czarownica: Dekstroza to jest chyba po prostu D-glukoza, czyli po prostu glukoza ... A więc nic strasznego :)

"Two isomers of the aldohexose sugars are known as glucose, only one of which (D-glucose) is biologically active. This form (D-glucose) is often referred to as dextrose (dextrose monohydrate), especially in the food industry. This article deals with the D-form of glucose. The mirror-image of the molecule, L-glucose, cannot be used by cells." (wikipedia.org)

Lepiej słodzić dzieciom glukozą chyba niż sacharozą

pozdrawiam :)

Agnieszka

abryzka a jak mu podajesz te herbatki?z butli przez smoka czy z kubka???ile tego potrafi wydoic?bo Kinia nie pije absolutnie nic!of course poza cyckiem
jedyne co to danke sehr za pomysła dla A+T z kisielkiem na soczku,bo inaczej nic a nic

a+t wracając do tej grzybicy, to moja pediatra twierdzi że ostatnio bardzo dużo dziewczynek na to cierpi. Nam zakazała używania chusteczek nawilżających, twierdzi że one wyjaławiają i stąd niektóre są podatne na takie infekcje. Także na codzień używamy mydła z wodą a chusteczki np. tylko po kupie. Zobaczymy czy będzie nawrót.

Wiecznie miałam problemy z pupką Julii od kiedy kupkę myjemy pod prysznicem a normalnie przy przewijaniu przemywam rumiankiem wszystko zniknęło!

mojej to wogol eod paru dni co jest ,ale niewiem co?????:baffled: :baffled: :baffled:
Marudna jest,jesc za bardzo nie chciala,ale to wiem,bo nie miala sowich ulubionych potraw,sam na sekunde nie chce zostac,a jeszcze niedawno ja tak chwalilam,a tu odmiana.Katar ja meczy,kaszle straszny,och uranie glowy

Pimafucort to ja uzywam i jest to masc z antybitykiem...Ja na odparzenia daje tormentoil...ale wiecie...odkad Judys dostala ta okrutna wysypke- nie mozna niczym jej wyleczyc!!!! to i takie odparzenia na pupusi sie zrobily i ma duzego czerwonego cycucha jakby sie na sutku tez uczulenie jej zrobilo....jutro idziemy do lekarza....

Lilith, bo my właśnie mamy tu problem z grzybicą i stąd te antybiotyki :sick:, najpierw była to wysypka a potem się to zaminieniło choćby w odparzenie ...

reklama
Dziewczyny,przypadkiem trafiłam.Mi też dziś lekarka zapisała ten Pimafucort i chciałam się Was poradzić,czy jak zapalenie zniknie to zaprzestać stosowania czy zużyć tubkę do końca?

Do góry