reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
Czarownica na wątku "przygotowania...." dziewczyny dużo pisały o fotelikach i wklejałay linki- foteliki dużo tańsze niż 600zł. Chyba zmieniała już Gosiek, Heksa , może ktoś jeszcze....

czarownica my też już dawno przesadziliśmy Kinię...ja polecam foteliki do 22-25 kg,przy czym takie,które posiadają swoje pasy,można regulowac kąt oparcia,bo naprawdę się przydaje i cena jaką podałaś zwaliła mnie z nóg:)są tańsze foteliki,w Poznaniu też...ja kupiłam teraz dla Ewy co prawda,ale ten,który ma Kinia po Ewie też na Polnej w Pati i maks RAMATTI VENUS +8 NAJFAJNIEJSZYCH GRATISÓW + WYS.0 (146421788) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam taki po Ewie,tylko of course nie taki wypasiony,bo to jakaś ulepszona wersja:)i był super naprawdę,a my sporo jeździmy,bo do mnie mamy 350km,więc długa trasa,a i tak nie marudziła,żeby było jej niewygodnie...więc ja polecam ten:)

Czarownica, ja właśnie Ramatti kupiłam siostrzeńcowi, bo wszyscy go polecają :-) Teraz kosztuje ok 320zł.

My tez musimy sie juz rozejrzec za nowym fotelikiem,po nowym roku trzeba kupic,problem z wyborem,tutaj nowe kosztuja ponad 100f zwariowali,ale moze znjdziemy z drugiej reki na ebay:baffled:

dziekie Biedronka:) wlasnie o taki fotelik mi chodzi no i nazwa super ZOSIA:):)
ja sie nei znam pytalam szwagierke to mi powiedziala ze musza byc na metalowym stelarzu czy tam aluminiowym a nie na plastiku i 5punktowe pasy - a co to sa 5 punktowe pasy a co 3 punktowe?? tez tego nei wiem
Ale ten Rematti podoba mi sie i cena w miare

tu pisze ze one od roku sa ale skoro zosia ma juz 9 kg to chyba bedzie ok co myslicie??
no i tez sie go pochyla w razie jak bedzie mala spala!!

reklama
dzieki:)
chyba zdecyduje sie na takiego sport-czerwony kupie za trzynastke:):) zreszta to moja ost wyplata bedzie wiec co tam Zosia bezpieczna musi byc

Do góry