reklama
twardy nie raz Ci już pisałyśmy o zakładaniu nowych tematów.....ja na 100% na PW i podpisałam się MODERATOR, więc mogłaś do mnie napisać.
Chyba rejestrujac się na BB czytałaś regulamin.
Ja mam też dobry dzień..............ale ile mozna
Chyba rejestrujac się na BB czytałaś regulamin.
Ja mam też dobry dzień..............ale ile mozna
R
rikapa
Gość
no i dobrze wszyscy się już wypowiedzieli a teraz wracając do tematu jak można zmienić nick??;-) o ile w ogóle można
anineczka
królowa mrówek :P
ależ przecie pisałam kilka postów niżejno i dobrze wszyscy się już wypowiedzieli a teraz wracając do tematu jak można zmienić nick??;-) o ile w ogóle można
do admina pisac list miłosny ;-)
R
rikapa
Gość
no i gra gitara temat uważam za zamknięty :-) lol
sama sobie taki nick wybrałaś to masz... i nie spamuj ..rany - myślenie nie boli , opcja szukaj też nie parzy
Po co ta złośliwość? Ze strony moderatora oczekuje się raczej studzenia emocji. To taka uwaga na marginesie, bo oczywiście po części masz rację.
M
musia05
Gość
Kurcze wiecie co? Sory ale mam wrazenie ze czasem admini /moderatorzy na tej stronie troche "naduzywaja" swoich przywilejow atakujac innych, czesto nowych uzytkownikow forum. Drodzy modzi - jezeli nie wiecie jeszcze - nie kazdy sie lapie na tej stronie, pozatym kazdy ma prawo popelnic blad. Chyba ze jestescie nieomylni - no to sory. Dziewczyna ma problem i zamiast jej pomoc to pisze moderator " myslenie nie boli, opcja szukaj nie parzy"... brak slow...
rox czy stwierdzeniem, ze post wcale nie mial byc przyjemny mialas na mysli to, ze celowo chcialas obrazic uzytkowniczke i aby zrobilo jej sie zle/przykro, tak?
rox czy stwierdzeniem, ze post wcale nie mial byc przyjemny mialas na mysli to, ze celowo chcialas obrazic uzytkowniczke i aby zrobilo jej sie zle/przykro, tak?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
użytkownik twardy nie jest nowym użytkownikiem forum, a użytkownikiem wielokrotnie ostrzeganym i napominanym o nie zakładanie bezmyślnych wątków
zatem icarium, musia05 nie martwcie się - rozumiemy wszystko, z chęcią pomagamy i raczej się nie wyzłośliwiamy, ale ciezko zrozumieć gdy ktoś nie potrafi pojąć co się sto razy powtarza... temat szerszy niż wam się zdaje
i to z mej strony byłoby na tyle :-)
zatem icarium, musia05 nie martwcie się - rozumiemy wszystko, z chęcią pomagamy i raczej się nie wyzłośliwiamy, ale ciezko zrozumieć gdy ktoś nie potrafi pojąć co się sto razy powtarza... temat szerszy niż wam się zdaje
i to z mej strony byłoby na tyle :-)
reklama
maja magdalena
Zaciekawiona BB
hejka pezecież kobiety nie chorują na hemofilię z tego co mi wiadomo są tylko nosicielami genu odpowiedzialnego z chorobę, ale ujawnia się tylko u mężczyzn, choc tu mamy lepiej od nich.