reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pusty pęcherzyk

Nie sugeruj się testami ,one pokazują pewnie to na podstawie stężenie beta hcg , licz od om jeśli masz regularne cykle , jak najbardziej poszłabym do innego lekarza ,jeśli to jest 7tc ,bo jeśli z OM jest to 4/5 tc to bym poczekała przynajmniej do 6tc
Z OM wychodzi niby 6tyg i 3 dni

reklama
a masz regularne cykle ? jeśli tak to jak długie ?? umów się do innego lekarza ,zawsze lepiej mieć potwierdzone przez 2 albo 3
Regularne 30 dni w zeszłym roku w kwietniu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i dopiero teraz się udało A tu taka niespodzianka. Ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy oczywiście w piątek zaraz po wizycie poinformuje was czego się dowiedziałam.

Regularne 30 dni w zeszłym roku w kwietniu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i dopiero teraz się udało A tu taka niespodzianka. Ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy oczywiście w piątek zaraz po wizycie poinformuje was czego się dowiedziałam.
No to trzymamy kciuki i czekamy ❤️

Jak tam Twoje USG ?
Tak :) Twoje też będzie podobnie wyglądać, jestem pewna. Tymczasowo zawieszam swoją aktywność na forum, bo za dużo sobie wciskam i się stresuję, ale wiem, że będzie dobrze!

Załączniki

• DSC_0275.JPG
    DSC_0275.JPG
    2 MB · Wyświetleń: 294
Tak :) Twoje też będzie podobnie wyglądać, jestem pewna. Tymczasowo zawieszam swoją aktywność na forum, bo za dużo sobie wciskam i się stresuję, ale wiem, że będzie dobrze!
Super Cieszę się że u Ciebie wszystko w pożądku śliczna fasolka ❤ mam nadzieję że i ja zobaczę swoją w piątek

reklama
Cieszę się :) Ja czekam do soboty. Dużo z postów tutaj jest pozytywnych i ja staram się tylko te czytać. Spokojnej ciąży!

Do góry