reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pusty pęcherzyk przy becie ponad 25 000

Po dzisiejszej wizycie pęcherzyk nadal jest pusty... Z 1,97cm po tygodniu urósł do 2,1cm...
Dwoje Lekarzy stwierdziło, że na 90% nic z tego nie będzie... ale mam poczekać jeszcze 2 tygodnie. Jakby w tym czasie pojawiło się krwawienie to będzie wszystko jasna. Jeśli nie, to na kolejnej wizycie zrobią kolejne USG i jeśli nic się nie pojawi w pęcherzyku to będą mieli pewność, że już nic nie da się zrobić i wywołają farmakologicznie poronienie...

Ostatnia edycja:
reklama
Czekanie niestety jest najgorsze :( ale mimo wszystki mam nadzieję, że będzie dobrze, trzymaj się! :)
Po dzisiejszej wizycie pęcherzyk nadal jest pusty... Z 1,97cm po tygodniu urósł do 2,1cm...
Dwoje Lekarzy stwierdziło, że na 90% nic z tego nie będzie... ale mam poczekać jeszcze 2 tygodnie. Jakby w tym czasie pojawiło się krwawienie to będzie wszystko jasna. Jeśli nie, to na kolejnej wizycie zrobią kolejne USG i jeśli nic się nie pojawi w pęcherzyku to będą mieli pewność, że już nic nie da się zrobić i wywołają farmakologicznie poronienie...

Czekanie niestety jest najgorsze :( ale mimo wszystki mam nadzieję, że będzie dobrze, trzymaj się! :)
Dzięki za pocieszenie. Jest ciężko ale staram się nie myślę o tej sytuacji i wrócić pomału do życia. Przychodzą chwilę i zdaje sobie sprawę, że "to" jeszcze jest we mnie, i nie zapowiada się żeby doszło do samoistnego poronienia... Nie mam typowych objawów ciążowych, takie jak wymioty, sennosc...ale mimo wszystko czuję się inaczej, i chciałabym już wrócić do normalności i cieszyć się codziennością.

Do góry