reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pusty pęcherzyk ciążowy

reklama
Hej odświeżam niestety temat.

Byłam dzisiaj na usg. Pęcherzyk ciążowy w macicy 20mm bez widocznego zarodka. Czarna plama. Jest jeszcze nadzieja? 6t+2 ....możliwa ze ciąża minimalnie młodsza

Spokojnie, mój pęcherzyk też miał 2 cm i był pusty, lekarz mnie już straszył, że nic z tego,że musiałby stać się cud i mam czekać na poronienie . Załamałam się , przepłakałam 2 dni ....
Ale dla własnego spokoju umówiłam się do innego lekarza , między jedną a drugą wizyta było 5 dni różnicy . Na tej drugiej zobaczyłam piękne pulsujące serduszko [emoji3590]. Obecnie 15 TC i wszystko jest w jak najlepszym porządku.[emoji846]
Nie martw się na zapas tylko poczekaj cierpliwie o za kilka dni uderz na USG
Hej odświeżam niestety temat.

Byłam dzisiaj na usg. Pęcherzyk ciążowy w macicy 20mm bez widocznego zarodka. Czarna plama. Jest jeszcze nadzieja? 6t+2 ....możliwa ze ciąża minimalnie młodsza

Spokojnie, mój pęcherzyk też miał 2 cm i był pusty, lekarz mnie już straszył, że nic z tego,że musiałby stać się cud i mam czekać na poronienie . Załamałam się , przepłakałam 2 dni ....
Ale dla własnego spokoju umówiłam się do innego lekarza , między jedną a drugą wizyta było 5 dni różnicy . Na tej drugiej zobaczyłam piękne pulsujące serduszko [emoji3590]. Obecnie 15 TC i wszystko jest w jak najlepszym porządku.[emoji846]
Nie martw się na zapas tylko poczekaj cierpliwie o za kilka dni uderz na USG
Cudownie czytac taki post. Wielkie dzieki. Dalas mi odrobinę nadziei :*** zycze spokojnej ciazy!

reklama
Do góry