witam wszystkie Panie. Pocieszcie !!! Staralam sie o dziecko 2 lata, wreszcie 2 kreski. Okropny bol brzucha i szybsza wizyta u lekarza. 5tydz 2dzien.. nastraszyla mnie ze to puste jajo. Serio tak wczesnie mogla to stwierdzic? Wydaje mi się, ze 5tydz to za szybko zeby cos zobaczyc. Na koniec powiedziala, ze cos tam może jest ale nie jest pewna. Gdyby mnie nie zeschizowala, czekalabym sobie spokojnie na nastepna wizyte, a teraz caly czas mysle, ze nic z tego. Zobaczcie na zdjecie, co mysliscie? Pozdrawiam
reklama
Rozwiązanie
Niestety. Potem troszke mniej, ale i tak. Odkad czuje ruchy to jestem spokojniejsza, ale niech tylko nie poczuje nic kilka godzin to juz panika i wsłuchiwanie sie [emoji16] to na kiedy wpada Ci termin? Kwietniowka?
3 kwietnia
paulina1994
Fanka BB :)
U koleżanki w 5+2 był tylko pęcherzyk więc myślę, że to normalne, że nie było jeszcze zarodka [emoji4]Mam nadzieje, ze masz racje
A teraz jest w 16 tc [emoji4]
reklama
@liczba wiem co przechodzilas i przykro mi, ze lekarz niepotrzebnie straszy. Niestety nie on jeden. Sprobuj xapomniec. Teraz twoj piekny czlowiek jest najwazniejszy. Ciesze sie ogromnie razem z toba. Poszukaj sobie innego gina, takiego, ktory bedzie cie wspieral, oni istnieja. Jeszcze raz gratuluje [emoji703]
@liczba wiem co przechodzilas i przykro mi, ze lekarz niepotrzebnie straszy. Niestety nie on jeden. Sprobuj xapomniec. Teraz twoj piekny czlowiek jest najwazniejszy. Ciesze sie ogromnie razem z toba. Poszukaj sobie innego gina, takiego, ktory bedzie cie wspieral, oni istnieja. Jeszcze raz gratuluje [emoji703]
Dziekuje Ci bardzo
reqiem
Czekałam na wiadomosc od Ciebie! Suuuper bardzo sie ciesze i gratuluje!! [emoji173][emoji173][emoji173]Czesc ! Wreszcie byla wizyta. Oto moje puste jajo, ma 8t3d i bije serce to co przezylam przez 3 tygodnie to moje.
Czekałam na wiadomosc od Ciebie! Suuuper bardzo sie ciesze i gratuluje!! [emoji173][emoji173][emoji173]
Dziekuje teraz stres do nastepnej wizyty, to juz tak bedzie do konca
reqiem
Niestety. Potem troszke mniej, ale i tak. Odkad czuje ruchy to jestem spokojniejsza, ale niech tylko nie poczuje nic kilka godzin to juz panika i wsłuchiwanie sie [emoji16] to na kiedy wpada Ci termin? Kwietniowka?Dziekuje teraz stres do nastepnej wizyty, to juz tak bedzie do konca
Mama po.raz trzeci
Czekalam na takie właśnie wieści!!! Gratulacje!Czesc ! Wreszcie byla wizyta. Oto moje puste jajo, ma 8t3d i bije serce to co przezylam przez 3 tygodnie to moje.
reklama
Niestety. Potem troszke mniej, ale i tak. Odkad czuje ruchy to jestem spokojniejsza, ale niech tylko nie poczuje nic kilka godzin to juz panika i wsłuchiwanie sie [emoji16] to na kiedy wpada Ci termin? Kwietniowka?
3 kwietnia
reklama