witam wszystkie Panie. Pocieszcie !!! Staralam sie o dziecko 2 lata, wreszcie 2 kreski. Okropny bol brzucha i szybsza wizyta u lekarza. 5tydz 2dzien.. nastraszyla mnie ze to puste jajo. Serio tak wczesnie mogla to stwierdzic? Wydaje mi się, ze 5tydz to za szybko zeby cos zobaczyc. Na koniec powiedziala, ze cos tam może jest ale nie jest pewna. Gdyby mnie nie zeschizowala, czekalabym sobie spokojnie na nastepna wizyte, a teraz caly czas mysle, ze nic z tego. Zobaczcie na zdjecie, co mysliscie? Pozdrawiam
reklama
Rozwiązanie
Niestety. Potem troszke mniej, ale i tak. Odkad czuje ruchy to jestem spokojniejsza, ale niech tylko nie poczuje nic kilka godzin to juz panika i wsłuchiwanie sie [emoji16] to na kiedy wpada Ci termin? Kwietniowka?
3 kwietnia
reklama
reqiem
Fanka BB :)
Kiedy masz wizytę?Wymioty od rana do nocy. Wykonczy mnie to :/:/ juz 4 dzien nie moge nic jesc. Blee straszne. Pozdrawiam i czekam nadal
Kiedy masz wizytę?
20 go mam dzwonic, urlop lekarza.
reqiem
Nie korci Cie pojsc gdzies indziej? [emoji16] podziwiam, ja wytrzymałam od testu 9dni [emoji23]20 go mam dzwonic, urlop lekarza.
Nie korci Cie pojsc gdzies indziej? [emoji16] podziwiam, ja wytrzymałam od testu 9dni [emoji23]
Bylam, wlasnie tej niepotrzebnej wizyty dotyczy moj temat.
reqiem
Ja wiem wiem, ale Ty bylas mega wczesnie, chyba nastepnego dnia po tescie zaraz nie? A ja mowie, ze bym nie dala rady tyle czekać od jednej wizyty do drugiej [emoji4]Bylam, wlasnie tej niepotrzebnej wizyty dotyczy moj temat.
paulenka91
Teraz to już na bank coś widać[emoji6]Ja wiem wiem, ale Ty bylas mega wczesnie, chyba nastepnego dnia po tescie zaraz nie? A ja mowie, ze bym nie dala rady tyle czekać od jednej wizyty do drugiej [emoji4]
Ja wiem wiem, ale Ty bylas mega wczesnie, chyba nastepnego dnia po tescie zaraz nie? A ja mowie, ze bym nie dala rady tyle czekać od jednej wizyty do drugiej [emoji4]
Bylam w 5t 2d.
reklama
Teraz to już na bank coś widać[emoji6]
Mam nadzieje, ze masz racje