reklama
eliczek24
Fanka BB :)
Kurcze, dziewczyny! Czy nikt nie sparwdził jej suwaczka?! Ona pisze, że córcia ma 9 miesięcy, a w suwaczku jest Mateuszek, który ma 1 rok i chyba 4 miesiące.
CO jest grane?!
Ktoś sobie robi jaja z Was.
Poza tym chyba, wcale nie szuka pomocy... Tak niestety wyglądają jej posty. Wymyśliła sobie całą historię. Nie wiem tylko, co to miało na celu?
CO jest grane?!
Ktoś sobie robi jaja z Was.
Poza tym chyba, wcale nie szuka pomocy... Tak niestety wyglądają jej posty. Wymyśliła sobie całą historię. Nie wiem tylko, co to miało na celu?
naja
Fan(ka)
rzeczywiście, dałyśmy się nabrać. no ale tak to bywa, jak człowiek jest uczciwy i wierzy, że inni również nie robią sobie z nas jaj. słuchajcie, za same te jej przekleństwa można by dziewczynę moderatorom zgłosić, a ta sytuacja to już przegięcie. czy ktoś dał znać siłom wyższym jeśli nie ja zaraz się za to zabiorę.
ewcia_24 daj już spokój!!!! Bo już mnie nerwy poniosły!!!!!
Przyznaj się że całą historię zmyśliłaś!!!!
Ja już to zgłosiłam a Twoje posty naruszają regulamin!!!!!!
A nasi administratorzy naprawdę sprawnie działają i już im będziesz się tłumaczyć!!!!!
Tak szybko znalazłas pracę- tak.
A co z suwaczkiem.
Dla mnie to żałosne!!!!!
Przyznaj się że całą historię zmyśliłaś!!!!
Ja już to zgłosiłam a Twoje posty naruszają regulamin!!!!!!
A nasi administratorzy naprawdę sprawnie działają i już im będziesz się tłumaczyć!!!!!
Tak szybko znalazłas pracę- tak.
A co z suwaczkiem.
Dla mnie to żałosne!!!!!
eliczek24
Ewciu-24. Jeżeli nie miałaś złych intencji i szukałaś pomocy, to powiedz mi dlaczego wkleiłaś suwaczek z "SYNUSIEM", a nie z córcią. Jeżeli chce się tu pisać, to po pierwsze trzeba być wiarygodnym i nie kłamać. A niestety nie jesteś wiarygodna i do tego ta wpadka z suwaczkiem. Może się przyczepiłam, ale jakoś mi nie pasuje... To masz w końcu córkę 9 miesięcy, czy syna 1 rok i 4 miesiace?
Dla mnie to już jest powód do tego, żeby Tobie nie ufać.
Życzę powodzenia na przyszłość, kim kolwiek nie jesteś.
Dla mnie to już jest powód do tego, żeby Tobie nie ufać.
Życzę powodzenia na przyszłość, kim kolwiek nie jesteś.
eliczek24
Nie odpowiadasz na pytanie!!!!!!!
reklama
eliczek24
Dziewczyny sprawdziłyście jej profil? Radzę zaglądnijcie tam.