Tyna_88
Fanka BB :)
U mnie poronienie w 7+3. Najpierw różowe plamienie, później brązowe i na końcu krew, skrzepy, trwało to około 48h od pierwszego plamienia. Bólu fizycznego nie było wiele, gorzej psychicznie. Wstawię linka, żebyś wiedziała jakie masz prawa, niezależnie od etapu ciąży.
W praktyce jeśli będziesz chciała skorzystać z tych praw, potrzebne będzie "złapanie" pęcherzyka, jak już ktoś wyżej pisał. Wtedy właśnie trzeba uważać przy korzystaniu z toalety.
Ja ze staraniami czekałam 3 cykle, bo miałam łyżeczkowanie, tak mi zalecili. Zaszłam w 2 cyklu i mam z tej ciąży zdrową córkę
Twoje prawa po poronieniu: prawo do pogrzebu dziecka, zasiłku, urlopu
Twoje prawa po poronieniu: prawo do pochówku dziecka, jego rejestracji w USC, zasiłku pogrzebowego (4000 zł) oraz urlopu macierzyńskiego (56 dni). Jak nabyć
www.poronilam.pl
W praktyce jeśli będziesz chciała skorzystać z tych praw, potrzebne będzie "złapanie" pęcherzyka, jak już ktoś wyżej pisał. Wtedy właśnie trzeba uważać przy korzystaniu z toalety.
Ja ze staraniami czekałam 3 cykle, bo miałam łyżeczkowanie, tak mi zalecili. Zaszłam w 2 cyklu i mam z tej ciąży zdrową córkę