reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamy z Lublina

Hej co ty taka cisza ?ja dziś po wizycie 34 tydzień i już niedługo finał. Dostałam leki na uregulowanie rytmu i skierowanie na holtera

reklama
Hej dziewczyny [emoji4] trochę mnie u Was nie było...postaram sie dziś nadrobić [emoji4] ja i mój Bebuś pozdrawiamy[emoji5]
5b7213d3a9801b505c890ceabbd74a6d.jpg

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka

Toś mnie pocieszyla ;-) jak ze spaniem w nocy u ciebie ?do którego szpitala się wybierasz?
ze spaniem nie ma problemów, ogólnie nie mam z niczym problemu, wchodzę na 7me piętro po schodach mając nadzieję że trochę przyspieszę a tu nic a nic! :D a wybieram się nie wiem, bo w poniedziałek dowiem się czy będziemy coś wywoływać czy nie, jeśli nie to na kraśnickie a jak tak to tam u mamy w Bełżycach :) a ty jak się czujesz?

Oj mi już ciężko chodzić. W nocy nie mogę spać strasznie to tętno mnie męczy. Może dlatego ze już najmłodsza nie jestem ;-)

i jak tam dziewczyny? rusza cos u Was?
Moj Tymek urodzil sie 4 dni po terminie... podobno naprawde niewiele pierwszych ciąż tych przebiegajacych prawidlowo konczy sie przed terminem :p ale zycze Wam tego zebyscie nie musialy za dlugo czekac... ja przyspieszalam na kazdy mozliwy sposob (prawie) :D mylam okna, sprzatalam codziennie, lazilam po schodach... niestety nic nie pomoglo :D dopiero jak sobie powiedzialam '' ja te swieta spedze w szpitalu'' to sobie wykrakalam :) dzien przed Wielkanoca sie zaczelo...a skonczylo w Lany Poniedzialek :D

reklama
Do góry