reklama
niedługo to u mnie, u ciebie jeszcze 6 tygodniHej co ty taka cisza ?ja dziś po wizycie 34 tydzień i już niedługo finał. Dostałam leki na uregulowanie rytmu i skierowanie na holtera
Toś mnie pocieszyla ;-) jak ze spaniem w nocy u ciebie ?do którego szpitala się wybierasz?niedługo to u mnie, u ciebie jeszcze 6 tygodni
Sliczny chłopak: )Hej dziewczyny [emoji4] trochę mnie u Was nie było...postaram sie dziś nadrobić [emoji4] ja i mój Bebuś pozdrawiamy[emoji5]
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
ze spaniem nie ma problemów, ogólnie nie mam z niczym problemu, wchodzę na 7me piętro po schodach mając nadzieję że trochę przyspieszę a tu nic a nic! a wybieram się nie wiem, bo w poniedziałek dowiem się czy będziemy coś wywoływać czy nie, jeśli nie to na kraśnickie a jak tak to tam u mamy w Bełżycach a ty jak się czujesz?Toś mnie pocieszyla ;-) jak ze spaniem w nocy u ciebie ?do którego szpitala się wybierasz?
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
i jak tam dziewczyny? rusza cos u Was?
Moj Tymek urodzil sie 4 dni po terminie... podobno naprawde niewiele pierwszych ciąż tych przebiegajacych prawidlowo konczy sie przed terminem ale zycze Wam tego zebyscie nie musialy za dlugo czekac... ja przyspieszalam na kazdy mozliwy sposob (prawie) mylam okna, sprzatalam codziennie, lazilam po schodach... niestety nic nie pomoglo dopiero jak sobie powiedzialam '' ja te swieta spedze w szpitalu'' to sobie wykrakalam dzien przed Wielkanoca sie zaczelo...a skonczylo w Lany Poniedzialek
Moj Tymek urodzil sie 4 dni po terminie... podobno naprawde niewiele pierwszych ciąż tych przebiegajacych prawidlowo konczy sie przed terminem ale zycze Wam tego zebyscie nie musialy za dlugo czekac... ja przyspieszalam na kazdy mozliwy sposob (prawie) mylam okna, sprzatalam codziennie, lazilam po schodach... niestety nic nie pomoglo dopiero jak sobie powiedzialam '' ja te swieta spedze w szpitalu'' to sobie wykrakalam dzien przed Wielkanoca sie zaczelo...a skonczylo w Lany Poniedzialek
reklama