reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

Hej co ty taka cisza ?ja dziś po wizycie 34 tydzień i już niedługo finał. Dostałam leki na uregulowanie rytmu i skierowanie na holtera

reklama
Hej dziewczyny [emoji4] trochę mnie u Was nie było...postaram sie dziś nadrobić [emoji4] ja i mój Bebuś pozdrawiamy[emoji5]
5b7213d3a9801b505c890ceabbd74a6d.jpg

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka

Toś mnie pocieszyla ;-) jak ze spaniem w nocy u ciebie ?do którego szpitala się wybierasz?
ze spaniem nie ma problemów, ogólnie nie mam z niczym problemu, wchodzę na 7me piętro po schodach mając nadzieję że trochę przyspieszę a tu nic a nic! :D a wybieram się nie wiem, bo w poniedziałek dowiem się czy będziemy coś wywoływać czy nie, jeśli nie to na kraśnickie a jak tak to tam u mamy w Bełżycach :) a ty jak się czujesz?

Oj mi już ciężko chodzić. W nocy nie mogę spać strasznie to tętno mnie męczy. Może dlatego ze już najmłodsza nie jestem ;-)

i jak tam dziewczyny? rusza cos u Was?
Moj Tymek urodzil sie 4 dni po terminie... podobno naprawde niewiele pierwszych ciąż tych przebiegajacych prawidlowo konczy sie przed terminem :p ale zycze Wam tego zebyscie nie musialy za dlugo czekac... ja przyspieszalam na kazdy mozliwy sposob (prawie) :D mylam okna, sprzatalam codziennie, lazilam po schodach... niestety nic nie pomoglo :D dopiero jak sobie powiedzialam '' ja te swieta spedze w szpitalu'' to sobie wykrakalam :) dzien przed Wielkanoca sie zaczelo...a skonczylo w Lany Poniedzialek :D

reklama
Do góry