reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamy z Lublina

U nas w szpitalu dawali podkłady poporodowe na łóżko ale nie wiem jak jest w Lublinie...trzeba by sie dowiedzieć bo jak nie to parę sztuk też się przyda... można kupić takie jak do przewijania dzidziusiow :) raczej się tak czy siak przydadzą kiedyś w podróży z maluszkiem [emoji14] a co do tych wkładów to u nas w szpitalu oferowali lignine i strasznie szybko to przemakalo...dobre są takie Bella mama albo z Babyono bo te dwie marki sprawdzilam...te z Belli sa chyba cenowo najprzystepniejsze...

reklama
U nas w szpitalu dawali podkłady poporodowe na łóżko ale nie wiem jak jest w Lublinie...trzeba by sie dowiedzieć bo jak nie to parę sztuk też się przyda... można kupić takie jak do przewijania dzidziusiow :) raczej się tak czy siak przydadzą kiedyś w podróży z maluszkiem [emoji14] a co do tych wkładów to u nas w szpitalu oferowali lignine i strasznie szybko to przemakalo...dobre są takie Bella mama albo z Babyono bo te dwie marki sprawdzilam...te z Belli sa chyba cenowo najprzystepniejsze...

Ile ma Twój synek już?

hej :) nasz maluszek w weekend niesamowicie się wiercił tak, że już było widać przez mój tłuszczyk! :D dziwnie aż mi, nie mam jeszcze "wielkiego" brzucha ciążowego raczej trochę tłuszczyku a tam już widać kruszynkę :) oglądaliśmy też wózki no i nie wiem czy kupić nowy 2w1 czy używaną gondolę i dobrą spacerówkę..

reklama
hej :) nasz maluszek w weekend niesamowicie się wiercił tak, że już było widać przez mój tłuszczyk! :D dziwnie aż mi, nie mam jeszcze "wielkiego" brzucha ciążowego raczej trochę tłuszczyku a tam już widać kruszynkę :) oglądaliśmy też wózki no i nie wiem czy kupić nowy 2w1 czy używaną gondolę i dobrą spacerówkę..
Jak trafi Ci się w dobrej cenie używana to tak:) moja to się wyginała mam zdjęcia jak brzuch mi wygina masakra...no a na kiedy masz termin?

Do góry