reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Gna siedzą tylko na potrzeby zdjęć;-) tak to leżą na brzuchach cały dzień. Za radą rehabilitantki nie sadzam ich dopóki sami nie usiądą. A Maciek już się szykuje, bo raczkuje już całkiem nieźle:-) i teraz podgina nogę pod siebie i jakby próbował własnie siadać:-)

reklama
pełna raczej nie noszę, ona ma swoje nózki i swietnie biega... czasami wezmę ale staram się np jak siedze na kanapie by sie wdrapala na mnie a ja jej pomagam.. albo z podlogi jak ja podnosze to lapie mnie za szyje i sie "przyczepia"... nie da sie wykluczyc tego calkiem.. ograniczam no ale jednak... :p

lilonka super modele. A Ty też masz talent do robienia fajnych zdjęć :tak: I faktycznie Twoje smerfy są duże i wyglądają na roczne dzieci. Pewnie już 9 kg przebiły. O mojej Mai też wszyscy mówią że duża. Myślę ze już 8 kg przekroczyła i ciuszki nosi 74
pełna Nataszka uroczo leży w wanience na brzuszku i faktycznie chudzinka. Ale jak oglądałam ostatnio z moją mamą zdjęcia z kąpieli Majeczki jak miała chyba 2 miesiące to też tak szczuplutka w porównaniu z tym co teraz ;-)
gnagna ja mam plany a na przyszły rok, ale nie wiem co z tego wyjdzie ;-) A Ty startujesz od razu z IUI?

Hej, dawno do Was nie zaglądam.
Pelna na spacer sie oczywiscie pisze.
Lilonka cudne te Twoje blizniaki i faktycznie wygladaja na ok. 9 miesiecy.
Blonka czasami mysle o drugim, a czasami mnie ta mysl przeraza :baffled:
Fajnie, ze wklejacie zdjecia maluszkow tych w brzuszkach i buszujacych po domach, mozna sobir porownac jak wyglada dziecko w okreslonym wieku.
Olkowi narazie odpuscilam butelke w nocy bo nie chce mi sie wstawac wole cyca wystawic . Dzisiaj spal ladnie ale u niego nie ma reguly. A po butli tommee tippee zauwazylam, ze dostaje czerwone plamy czyzby to alergia na ten smoczek? :confused:

Błonka gratuluję ciąży:-)

dziewczynki, nie doczytam Was, bo muszę siadać do nauki:-( ja bylam w tym tygodniu na usg połówkowym, Hania nam rośnie i lekarz powiedział, że nie widzi żadnych nieprawidłowości:-):-) ta taśma owodniowa, która miałam na usg w 17 tygodniu - nie ma jej! niewiadomo co z nią się stało, czytałam, że zdarza się, że przykleja się czasem z powrotem, lekarz obejrzał z każdej strony i mówi, że nie widzi nic, co by ją przypominało. Odetchneliśmy trochę z m, bo bardzo się martwiliśmy.. choć ja, jak to ja, zastanawiam się czy aby na pewno wszystko dobrze obejrzał. Ale mam nadzieję, że tak jest i że tej taśmy nie ma i już nie wróci!
Maluszek smyra mnie w brzuszku, nawet m jak przyłozy rękę to czuje kopniaczki:-) wczoraj wieczorem tylko jakoś strasznie szybciutko się ruszała, przestraszyłam się trochę, ale wyczytałam, że to może być czkawka.. mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje. Kolejna wizyta i usg 19 listopada, więc jeszcze duużo czasu;/
Cudownie się patrzy na Wasze maluszki, ja już bym chciała żeby był marzec i żeby Hania była z nami, cała i zdrowa..bo mi ten czas bardzo wolno leci, może dlatego, że to ciąża wysokiego ryzyka i ciągle się martwię.

pozdrawiam Was serdecznie, po egzaminie będę się częściej udzielać na pewno:)

Miłego dnia:)

niestety nie mamy mrozaków, czekam na wypis z calej procedury i zobaczymy do ktorej doby je chodowali bo cos mi sie wydaje ze do 6, zobaczymy, narazie puki co trzeba odpoczac i zebrac kase
i chyba musze troche tez odpoczac od forum

reklama
kasiulek super że wszystko z dzidzią ok i daje Wam znać kopniaczkami. A co to za egzamin że tak do niego kujesz? ;-)
nowa czyli dałaś spokój Olkowi z butlą. Na pewno się ucieszył :-D
kwiatuszku współczuję :-(. Odpocznij sobie trochę i zbieraj siły do dalszej walki

Do góry