reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Zależy od nastroju :-) Kilka, kilkanaście minut
lilonka super zdjęcie i jakie słodkie te Twoje Smerfiki
A Twój patent muszę wypróbować na Majeczce
pełna a jak po wizycie i ważeniu?
My dziś zajrzeliśmy do przychodni i też zważyliśmy Maję i waży już 6430
i dziś ubrałam już jej body 74 i jest na nią dobre
A Twój patent muszę wypróbować na Majeczce
pełna a jak po wizycie i ważeniu?
My dziś zajrzeliśmy do przychodni i też zważyliśmy Maję i waży już 6430
i dziś ubrałam już jej body 74 i jest na nią dobre
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Pełna jeszcze raz dziekuje za namiary na łodz, krew na kariotypy oddana
emek dostal azf jeszcze
Hope jak tam u Ciebie?
emek dostal azf jeszcze
Hope jak tam u Ciebie?
Paulina1984
Zaangażowana w BB
Zrobiło się Maluszkowo w temacie :-) Super, że Wasze Skarby tak pięknie rosną i się rozwijają
Ja przywieję trochę wspomnień i ponudzę jeszcze o ciąży. Właśnie wróciłam od lekarza. Dieta bogatobiałkowa skutkuje, dzięki za dobrą radę Mała w cztery tygodnie podwoiła wagę i wyrównała parametry, teraz waży ok. 1520g i wszystkie wymiary ma ponad normę
Zrobiła nam psikusa. Tak ładnie siedziała 30.tygodni w położeniu podłużnym główkowym, a kilka dni temu wykonała obrót i są pośladki. Liczę na to, że powróci do poprzedniego położenia.
Szyjka utrzymana, ale miękka i zaczyna się powolutku skracać.
Kurczaki, powiało widmem cięcia, brrr...
Ja przywieję trochę wspomnień i ponudzę jeszcze o ciąży. Właśnie wróciłam od lekarza. Dieta bogatobiałkowa skutkuje, dzięki za dobrą radę Mała w cztery tygodnie podwoiła wagę i wyrównała parametry, teraz waży ok. 1520g i wszystkie wymiary ma ponad normę
Zrobiła nam psikusa. Tak ładnie siedziała 30.tygodni w położeniu podłużnym główkowym, a kilka dni temu wykonała obrót i są pośladki. Liczę na to, że powróci do poprzedniego położenia.
Szyjka utrzymana, ale miękka i zaczyna się powolutku skracać.
Kurczaki, powiało widmem cięcia, brrr...
pełna_nadziei83
Paulina super że mała podwoiła wagę :-) Jeszcze może się obróci, a jeśli nie to i cesarkę idzie przeżyć ;-)
My niestety nie mamy dobrych wieści, waga małej od dwóch tygodni stoi w miejscu, jutro musimy zrobić badanie krwi i moczu czy nie ma żadnej infekcji i zobaczymy co dalej :-(
My niestety nie mamy dobrych wieści, waga małej od dwóch tygodni stoi w miejscu, jutro musimy zrobić badanie krwi i moczu czy nie ma żadnej infekcji i zobaczymy co dalej :-(
Hope84
Hey żyje kochane...
Lilonka, Ysia, Eevlee jak było u was z testowaniem? Miałyście jakieś objawy przed? Jestem dzisiaj 7dpt i jakoś czuje się normalnie. Piersi przestały boleć,jajniki czasami kłoja,czasami pobolewa mnie brzuch ale nie chce sobie nic wkręcać bo to wcale nie musisz nic oznaczać. W piątek mam testować to będzie 10dpt...jadę w czwartek nad morze więc krew odpada. Sikańca boję się robić,wolę mieć udany weekend i chyba zrobię test dopiero w poniedziałek...
Lilonka smerfy są urocze :-*
Lilonka, Ysia, Eevlee jak było u was z testowaniem? Miałyście jakieś objawy przed? Jestem dzisiaj 7dpt i jakoś czuje się normalnie. Piersi przestały boleć,jajniki czasami kłoja,czasami pobolewa mnie brzuch ale nie chce sobie nic wkręcać bo to wcale nie musisz nic oznaczać. W piątek mam testować to będzie 10dpt...jadę w czwartek nad morze więc krew odpada. Sikańca boję się robić,wolę mieć udany weekend i chyba zrobię test dopiero w poniedziałek...
Lilonka smerfy są urocze :-*
reklama
Podziel się: