reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

lilonka mi babcie i mama zawszw mowia ze na brzuszku zdrowo spac
ja całe życie śpię na brzuchu:-D ciężko mi się było w ciąży przestawić. Ale u maluchów wzrasta ryzyko śmierci łóżeczkowej, szczególnie do 1 miesiąca,
A propos brzuszków - nasz nowy sposób podróżowania:
20130727166.jpg

Załączniki

• 20130727166.jpg
    20130727166.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
lilonka super zdjęcie i jakie słodkie te Twoje Smerfiki :-D
A Twój patent muszę wypróbować na Majeczce :tak:
pełna a jak po wizycie i ważeniu?
My dziś zajrzeliśmy do przychodni i też zważyliśmy Maję i waży już 6430 :biggrin2:
i dziś ubrałam już jej body 74 i jest na nią dobre :szok:

Zrobiło się Maluszkowo w temacie :-) Super, że Wasze Skarby tak pięknie rosną i się rozwijają :tak:
Ja przywieję trochę wspomnień i ponudzę jeszcze o ciąży. Właśnie wróciłam od lekarza. Dieta bogatobiałkowa skutkuje, dzięki za dobrą radę :wink: Mała w cztery tygodnie podwoiła wagę i wyrównała parametry, teraz waży ok. 1520g i wszystkie wymiary ma ponad normę :tak:
Zrobiła nam psikusa. Tak ładnie siedziała 30.tygodni w położeniu podłużnym główkowym, a kilka dni temu wykonała obrót i są pośladki. Liczę na to, że powróci do poprzedniego położenia.
Szyjka utrzymana, ale miękka i zaczyna się powolutku skracać.
Kurczaki, powiało widmem cięcia, brrr...:baffled:

Paulina super że mała podwoiła wagę :-) Jeszcze może się obróci, a jeśli nie to i cesarkę idzie przeżyć ;-)

My niestety nie mamy dobrych wieści, waga małej od dwóch tygodni stoi w miejscu, jutro musimy zrobić badanie krwi i moczu czy nie ma żadnej infekcji i zobaczymy co dalej :-(

Hey :-D żyje kochane...

Lilonka, Ysia, Eevlee jak było u was z testowaniem? Miałyście jakieś objawy przed? Jestem dzisiaj 7dpt i jakoś czuje się normalnie. Piersi przestały boleć,jajniki czasami kłoja,czasami pobolewa mnie brzuch ale nie chce sobie nic wkręcać bo to wcale nie musisz nic oznaczać. W piątek mam testować to będzie 10dpt...jadę w czwartek nad morze więc krew odpada. Sikańca boję się robić,wolę mieć udany weekend i chyba zrobię test dopiero w poniedziałek...

Lilonka smerfy są urocze :-*

reklama
Kurcze Pelna o co tu moze chodzic z ta waga. Mam nadzieje, ze wszystkie wyniki wyjda jej w normie. A nadal wam ulewa?

Do góry