reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Majeczka jest przeslodka, czekam na to az moj maluszek bedzie bardziej kontaktowy :)
Dziewczyny zaczelam uzywac pieluszek pampers i malemy na dupci zrobily sie czerwone krostki. Dzisiaj miedzy spaniem godzine wietrzylam uzywam bepanten po kazdej zkianie pieluchy. Jak to leczyc?

reklama
nowa a moze smarowac mascia linomag?
mojej pampersy służą, ale od chusteczek ma czerwoną pupcie, bepanten nam nie pomaga tylko sudocrem i linomag, teraz jej przemywam wodą to dupcia wrocila do normy...
moja niespokojna przez te upały, nie daje pospać

Agusiaks Majeczka jest slodka :)

Pelna, Ysia, Nowa swiezo upieczone mamuski daja rade haha....

Jutro Nasz wielki dzien, mam transfer...jutro dowiem sie dokladnie ile zarodkow prztrwalo do stadium blastki....prof mowil,ze sa zarodki ale dokladnie ni wiem ile i jakiej klasy....

Hope kciuki cały czas zaciśnięte. Już jutro maluchy będą z Tobą na całe 9 miesięcy :-) A jutro mija rok od pierwszego zastrzyku stymulacyjnego. Doskonale pamiętam ten strach i niepewność. A teraz Smerfole chrapią już w swoich łóżeczkach. Taki mały prywatny cud :-)

Hope, ja tez rok temu robilam wielkie przygotowania do inv. Dzis moje dwa cuda, podobnie jak u Lilonki, spia w swoich lozeczkach. Powodzenia!!!!

Agusiaks, Twoja corcia jest przeslodka :-)

Moje chlopaki jutro koncza 3 miesiace a w niedziele mamy chrzest :-))))

Pelna, super dajesz sobie rade!

Hey :)

Jestem juz po transferze jednej blastki, prof i my doszlismy do wniosku ze chcemy tylko jeden zarodk podac...ja szczupla jestem i boj sie troche....podali mi blastke 3AA...zamrozili 6blastek klasy 3AA i 3AB....jeszcze 5zarodkow hoduja do 6doby to zobaczymy co z nich bedzie....

Po 10 dniach mam zrobic test ciazowy....

reklama
Do góry