reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Błonka- nic na razie ne czuje:no: We wtorek byłam u lekarza dzidzia wazy 2800 wszytsko jest ok. ułozony główka w dół juz jest lekarz mowi ze juz powoli szykuje sie do wyjscia na swiat:tak: Teraz puchna mi strasznie nogi rece i twarz nawet po nocy opuchlizna z nog nie schodzi:szok:
Juz tak bym chciala miec malenstwo przy sobie wycalowac wytulic ach juz nie moge sie doczekac :)

reklama
Hey ;-) jesteśmy już po....

U męża niestety nic nie znaleziono,byliśmy przygotowani na to więc nie rozpaczamy bo w zeszłym roku podjęliśmy decyzje o dawcy....szkoda ale cóż takie życie....ważne,że sprawdziliśmy raz jeszcze i nie będziemy mieli do siebie pretensji,że nie zrobiliśmy wszystkiego...

U mnie pobrano 12dojrzałych komórek i 1niedojrzała...jutro mają dzwonić i informować czy się zapłodniły itd...jestem spokojna i wierzę,że się uda. Mają je zamiar hodować do stadium blastocysty...

Miłego dnia,idę się położyć bo jajnik mnie bardzo boli....

witam... dawno mnie nie było... byłam u rodziców na weekend i bawiliśmy dzieciaki siostry:tak:

pełna gratulacje!!!! śliczną masz córeczkę. Mam nadzieję, że niedługo złapiecie swój rytm, piersi przestaną boleć i wszystko się ułoży. Na pewno tak będzie:-)

hope trzymam kciuki mocno za jajeczka. Ale w tym przypadku też wiem, że wszystko będzie dobrze. Musi być!!!
agusiak ślicznie Majeczka wyglądała.

yoanna u mnie wizyta ok:tak: widziałam Bombla... ruszał się... niesamowite to jest.
wyniki mam ok, szyjka długa i zamknięta. Za miesiąc kolejna wizyta ale dostałam skierowanie na USG prenatalne do innej ginki i do niej idę 5 sierpnia. A jak twoja wizyta??
bombel.jpg

Załączniki

• bombel.jpg
    bombel.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 26
ewirut dzięki... piję dużo i jem cały czas. Co 2 h muszę coś zjeść bo jestem taka głodna że nie da się wytrzymać:szok:... dziwne uczucie... nigdy tak nie miałam. Staram się odpoczywać ale dziś dla odmiany idę do kina z koleżankami:tak: korzystam póki mogę;-)

hope dobre wieści, trzymam kciuki żeby się teraz komóreczki ładnie zapłodniły i dzieliły :tak:
ewitut a Ty pochwal się swoim brzucholkiem, skoro my się dzieciaczkami chwalimy :-D
jane super bąbelek, aż mi łezka w oku stanęła jak sobie przypomniałam jak ja w 8tc
widziałam takiego bąbelka :tak:
smerfetka my tu wszystkie czekałyśmy na maleństwa nie miesiącami tylko latami, a tak jak powiedziała Twoja znajoma to mówią tylko te dziewczyny które nie starały się o dziecko tylko ono po prostu się pojawiło

A My dziś po następnym szczepieniu. Majeczka waży już 6100 :-).
Chwilkę płakała ale naprawdę była bardzo dzielna, ona chyba lepiej te szczepienia znosi ode mnie :tak:
A powiedzcie mi mamuśki jak często na na jak długo kładziecie swoje dzieciaczki na brzuszku, bo nam kazała często kłaść i nie przejmować się jak płacze. Ale jak tu się nie przejmować płaczem takiego maleństwa :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja zabieram Olka z brzuszkowania jak zaczyna plakac pocoma sie meczyc. Dzisiaj po wazeniu poloznej wyszlo juz 3810g tak wiec tyje ponad miare. Ja dalej mam problem z piersia cos mnie wezel chlonny pod pacha zaczyna bolec, chyba wizyta u lekerza bedzie konieczna.

Do góry