reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
Agusia i Lilonka piękne dzieciaczki!
Pełna ładna masz pileczke i jak tam Nataszka ladnie sie usmiecha:)Nowa Twoj brzuch tez super skojarzyl mi sie z cytrynka:)piszecie ze mierzycie obwod ja sie nie odwazylam...Pelna bylas juz na weselu?

No moj jest mega wyciagniety do przodu i bardzo podluzny, a czasami jak Maly sie ustawi to jest trójkątno- kwadratowy :) teraz mi swoimi malymi pytkami jezdzi po brzuchu, normalnie chyba rozkroki cwiczy :)

Agusiaks, Sun Gratuluje Mamusie! Ale nam ostatnio poszło z tymi porodami. Teraz żeby tylko dzieciaczki rosły. Sun, ja podobnie jak Ty dochodzilam do siebie po cesarce. A laktacje tez wciąż próbuje rozkręcić bo maluchy preferują butle.

Ysia ja wesele mam dopiero na 4 tygodnie :szok: przeraża mnie to jaki brzuchol będzie duży...ja nie wiem jak dam radę, jeszcze do tego będę siedziała przy głównym stole dla pary młodej, zaraz za mamą panny młodej, bo kuzynka mówi że jak siostra jestem, więc już na pewno wszyscy ze 150 gości mnie zauważą :szok: już jej powiedziałam że ma mnie lepiej gdzieś ukryć :zawstydzona/y: Szczerze to myślałam że będę miała mniejszy brzuch, a on mi póki co 2cm na 2 tygodnie rośnie...

zrobilam dziś tą glukozę pod obciążeniem i niestety mi wyszła ponad normę....:-( wyszło mi 8,9 a norma jest 7,8....
nie wiem co robić bo wizytę mam dopiero 13 maja...:wściekła/y: może coś poradzicie???

Zdjęcia dzieciaczków śliczne :-)
oczywiście brzuszki też:tak:
Musze mojego M poprosić żeby mi zrobił jakąś fotę to wrzucę;-)

Emi jakies dziwne te normy, ja takich nie znam. Bo slyszalam tylko o normie 140 po 2 godzinach po wypiciu 75 glukozy. Ciezko mi cos powiedziec na twoje wyniki.

reklama
Hej Dziewczynki!
Dawno mnie tu u Was nie bylo ale jakos tak wybilam sie z rytmu ale podczytuje Was co jakis czas.
Widze ze na swiat przyszlo sporo forumowych dzieciaczkow, dla wszystkich swiezo upieczonych mamusiek ogromniaste gratulacje i niech sie Wasze kruszynki zdrowo chowaja :-*
U nas czas leci szybciutko ze masakra, Alanek juz gaworzy jak oszalaly, lapie grzechotki no slodziutki jest i tyle :-)
Co do porodu to rzeczywiscie tylko ja jak narazie urodzilam naturalnie i powtarzam po raz kolejny ze to nic strasznego takze wszystkie oczekujace: nie bojcie sie, co ma byc to bedzie, zawsze przed jest wiecej strachu niz pozniej tego calego bólu.
Buziaki imilego dnia dla wszystkich!

Do góry