reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Agusiaks a jak ty sobie radzisz z karmieniem? A mała przesypia noce czy budzi co godzinkę mamusię?

A mi się znowu śniło że Nataszka wyszła mi z brzucha przez skórę :szok: Najpierw wyciągnęła do mnie rączkę, a później wyszła i przytuliła mi się do piersi, eh cudowne to było :-) Dziś 6 maj, więc jest duża szansa że już za 2 miesiące malutka będzie z nami, bo termin mam na 10 lipca :-)
A za 3,5 tyg idę na weselicho i mam już kreację na wesele i poprawiny :-D:-)

reklama
Sukienka jest na wesele, oczywiście troszkę inaczej leży na moim wielkim brzucholku :biggrin2: ale bardzo wygodna bo z miękkiego materiału i w zasadzie tylko dwie dobrze na mnie leżały, masakra jakaś, a na poprawiny wybrałam spodnie i bluzkę, bo chcę już teraz w tym chodzić, bluzka może być a przodu albo z tyłu wiązana na paseczek, wszystko w happy mum, ale te ceny :szok: gdyby panna młoda nie była jak siostra w życiu bym tyle nie wydała na ubrania na wesele, ale niech jej będzie :-D d464_2.jpgb818a.jpg

Nie wiem jakie buty i torebkę kupić do sukienki...

Załączniki

• d464_2.jpg
    d464_2.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 32
  • b818a.jpg
    b818a.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 28
A właśnie laseczki ...bo w prezencie ślubnym dajemy kasiorkę, ale chciałabym im dokupić coś takiego fajnego pamiątkowego, macie jakiś pomysł, żeby nie było kiczowate, ale żeby było im miło jak po ślubie będą na to patrzeć :-)

A ja dziś dostałam od emka bukiet tulipanów, a Nataszka bukiecik małych kolorowych gerberków i mamy teraz piękną wiosnę w domciu :-)

Ostatnia edycja:
No to mąż romantyk ;) sukienka śliczna, bluzka też. A chcesz na obcasach śmigać? Bo jak nie to myślę, że balerinki czarne albo nude będą super. No chyba, ze np . jakieś sandałki.

Mi potwornie stopy puchna palce u rąk też zaczęły, w niedzielę musialam pozdejmowac i obrączke i pierścionek bo tak mnie uciskaly.

Wlasnie zobaczylam, że mam już 33 tc !! Szok

Ostatnia edycja:
Nowa, chcę na obcasie, właśnie sie zastanawiałam nad szpilkami nude, bo jak sandałki na obcasie to mi moga paski obściskiwać stopy, ale na przebranie balerinki też wezmę bo nie sądzę że wytrzymam w wysokich butach całe wesele...ja na razie nie puchnę, ale biorę pod uwagę że może to nastąpić niebawem :szok: Nowa Ty to masz już 33 zakończony i lecisz 34 :szok: już możesz w naszym szpitalu rodzić, ja jeszcze troszkę musze poczekać, a kiedy masz wizytę?
Kwiatuszek - kamasutra, dobre :-)
Nowa a ty piszesz z telefonu? bo ci suwaczek zniknął

Ostatnia edycja:
hej kobietki a co tu taka cisz na forum?
Mam pytanko w czy kupowałyscie specjalne proszki do prania ciuszkow dla swoich pociech?
Miłego i słonecznego dnia dla Was:-D

reklama
Ja jeszcze nie kupowałam, ale zapewne będę :tak: Ja znam tylko firmę Jelp i pewnie taki proszek będę kupować, ale póki co to nie mogę się zmusić do prania...ale jeszcze jest czas :-)

Do góry